ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 29/04/2022

➤ Καλπάζει η κυβέρνηση! Οι επιδόσεις της είναι χειροπιαστές και τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόζει κάπως μακάβρια. Η χώρα ξεπέρασε ήδη από προχθές το φράγμα των 29.000 θανάτων από κορονοϊό.

➤ Στην παγκόσμια κατάταξη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού* η Ελλάδα βρίσκεται στην 23η θέση (σε σύνολο 228) και η Σουηδία, που δεν ακολούθησε την οδό του εξαναγκασμού αλλά της ελευθερίας, βρίσκεται στην 58η θέση.

➤ Η Σουηδία έχει 1.827 νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού και η Ελλάδα με τους Τσιόδρες, τους Χαρδαλιάδες, τους Βασιλακόπουλους, τους Βατόπουλους, τους Πλεύρηδες και τις Παγώνες 2.809 νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

➤ Θυμάστε τους περισπούδαστους ειδικούς που έλεγαν ότι δεν θα μείνει ρουθούνι στη Σουηδία επειδή η κυβέρνηση δεν αλυσόδεσε τους πολίτες και δεν τους μασκοφόρεσε ακόμα και στις… πιλοτές των πολυκατοικιών τους; Πού κρύβονται όλοι τούτοι τώρα;

➤ Τι απέγιναν οι νοσταλγοί της Κίνας, που πρότειναν να πάρουμε μαοϊκού τύπου μέτρα όπως η ασιατική υπερδύναμη; Γιατί δεν βγαίνουν στην τηλοψία να υπερασπιστούν τις επικίνδυνες, αντιδημοκρατικές αρλούμπες που έλεγαν και την πολιτική που ασκεί η Κίνα στη Σανγκάη;

➤ Καλπάζουμε και στα εθνικά θέματα – κι αυτό είναι μια «δουλειά» την οποία έφεραν σε πέρας αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις.

➤Αφού άφησαν την Τουρκία να πάρει τεχνολογικό προβάδισμα (στους νέους πολέμους που ξεσπούν στην περιοχή «πρωταγωνιστούν» τουρκικά drones), oπότε κάνει σουρωτήρι τον ελληνικό εναέριο χώρο, οι «δικοί» μας τη βομβαρδίζουν με τυπωμένες σελίδες.

➤ Αντί ουσιαστικών απαντήσεων και πολιτικών ενεργειών, που θα μπορούσαν να πλήξουν στα σοβαρά την Τουρκία, οι περιδεείς ελληνικές κυβερνήσεις γράφουν και ξαναγράφουν ανακοινώσεις και διαβήματα διαμαρτυρίας.

➤ Φυσικά, σ’ αυτά τα λόγια ουδείς διεθνής παίκτης δίνει σημασία. Μόνο διάφορα… καλοταϊσμένα ΜΜΕ τα παίρνουν στα σοβαρά και τα δημοσιεύουν, παρουσιάζοντάς τα σαν σοβαρή αντίδραση από κράτος που σέβεται την Ιστορία του έθνους και την αποστολή του.

➤ Εχοντας τα παραπάνω κατά νου, ας υπενθυμίσουμε τι είπε, στις 13 Απριλίου, ο γίγας υπουργός Εθνικής Αμύνης στη Βουλή: «Δεν είναι η καλύτερη περίοδος να λες πράγματα κατά της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ». Τον άκουσαν κι οι Τούρκοι, παραπήραν θάρρος κι άρχισαν τα γνωστά τσαλίμια.

➤ *Πηγή: https://www.worldometers.info/coronavirus/
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα