ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 20/05/2022

➤Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήρε μαζί του τον Aδωνι Γεωργιάδη στις ΗΠΑ (εδώ που τα λέμε, παρά τα χαμόγελα, τα καλαμπούρια και τις αγκαλιές, η αμερικανική κυβέρνηση δεν… τρελαίνεται για τον Μπουμπούκο), και εκείνος είπε να κάνει μια βόλτα να ξεσκάσει.

➤Και η βόλτα του Αδώνιδος ήτο εικονική, με στατικό ποδήλατο! Ο Αδωνις έκανε πετάλι για να κάνει φανταστική διαδρομή σε μακέτα έργου! Ο τύπος, αν δεν ήταν πολιτικός, θα χαλούσε κόσμο στις βιντεοκωμωδίες.

➤Πάντως, για να αναφέρουμε και ολόκληρη την είδηση, έγραψε ο Μπουμπούκος στο twitter: «Στη Βουλή έλεγαν ότι το “Ελληνικό” έχει βαλτώσει. Μετά με τον @cstaikouras τον @gpatoulis και τον κ. Νίκο Ταγαρά στο Experience Park, όπου υπάρχει τρισδιάστατη απεικόνιση του έργου με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Αξίζει να πάτε για να δείτε πόσο υπέροχη πόλη φτιάχνεται εκεί».

➤Πάντως, χωρίς να το θέλει, με τη φωτό του να κάνει ποδήλατο στη μακέτα, ο Αδωνις σχολίασε τον… εαυτό του και την υπόθεση της κόρης του που έπιασε δουλειά στο Ελληνικό.

➤Ο υπουργός Ανάπτυξης με χαρακτηριστική καθυστέρηση είχε πει για το θέμα: «Η κόρη μου έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρία. Ανοιξε μια θέση στο Ελληνικό και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο.

➤»Οπως ξέρετε, έχω αρμοδιότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Για παράδειγμα, έχω αρμοδιότητα σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Μπορεί να προσληφθεί η κόρη μου σε σούπερ μάρκετ. Για εσάς όχι; Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία; Πάλι όχι».

➤Υπουργέ Αναπτύξεως και αντιπρόεδρε της Ν.Δ., τελικά δεν πήγατε να κάνετε στατικό ποδήλατο σε σούπερ μάρκετ για να το διαφημίσετε, ούτε σε εστιατόριο ούτε σε ξενοδοχείο. Σε μακέτα του Ελληνικού πήγατε, κι αυτό τα λέει όλα για την υπόθεση. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα