ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 31/05/2022

➤H ευτέλεια έχει τον άνθρωπό της. Η κακογουστιά, το κιτς και η φτήνια έχουν τον επί τηλεοράσεως (και παλαιότερα και στην αυτοδιοίκηση) αντιπρόσωπό τους.

➤Ο Ηλίας Ψινάκης δεν περιφέρει μόνο τη χυδαιότητα των σκέψεών του στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά τη μετουσιώνει σε λόγους και έργα.

➤Στο ριάλιτι «X-Factor» που προβάλλεται στο Mega τράβηξε το φόρεμα της τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου και κοίταξε το στήθος της. Αντί οι πέριξ αυτού να τον αποδοκιμάσουν, όπως όφειλαν να κάνουν, να τον διώξουν κακήν κακώς από το στούντιο και να καλέσουν την Αστυνομία, χασκογελούσαν.

➤Αυτό το άθλιο γελάκι δείχνει πόσο προσχηματικά και ψεύτικα είναι τα κλάματα, τα σχόλια και οι αναλύσεις τους για το κίνημα #MeToo. Δικαιολογίες του στιλ «το έκανε για πλάκα» είναι σχεδόν εξίσου άθλιες με την πράξη του ασχημονούντα Ψινάκη. Αυτή η «πλάκα» έχει καταστρέψει ανθρώπους και, αν προβάλλεται με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή οι διάσημοι να δικαιούνται να κάνουν τέτοια «χωρατά», θα καταστραφούν ακόμα περισσότερες ζωές.

➤Επίσης, σε άλλη στιγμή του ίδιου ριάλιτι ο σταθερά χυδαίος Ψινάκης είπε σε μια διαγωνιζόμενη «Γιατί είπατε ότι φοβάστε ότι θα είστε πολύ sexy; Αν είστε πολύ sexy, ο θεατής κουφαίνεται; Δεν είστε εδώ μόνο για τη φωνή σας, κρινόσαστε για το “X-Factor”. Είναι μια χαρά κορίτσι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση της, θα τα είχα πετάξει όλα έξω».

➤Αυτό είναι το επίπεδο της τηλεόρασης σήμερα: Να παροτρύνουν τις νέες μορμολύκεια σαν τον Ψινάκη να τα «πετάξουν όλα έξω».

➤Αλήθεια, ΕΣΡ υπάρχει στην Ελλάδα; Εισαγγελείς; Γιατί τους πληρώνουμε όλους αυτούς; Πότε θα ασχοληθούν με τον κολασμό των αθλιοτήτων του κάθε Ψινάκη;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα