ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 08/06/2022

➤Ολο τούτο το απίστευτο κύμα φονικών που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα, όπου οικογενειάρχες, εραστές, γιοι και συγγενείς, γνωστοί και άγνωστοι σε κατάσταση αμόκ μακελεύουν κυρίως γυναίκες, αλλά και μερικούς άνδρες δεν πρέπει να είναι άσχετο με την ασύλληπτα μεγάλη πίεση που δέχεται τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία.

➤Από τη μία, δέκα χρόνια Μνημόνια. Δεν έμεινε λίθος επί λίθου στην οικονομία. Από την άλλη, δύο χρόνια αχρείαστες καραντίνες και φασιστικοί περιορισμοί.

➤Η καταπίεση μεγάλη, ο ατμός πολύς και οι πιο αδύναμοι και ατελείς χαρακτήρες «έσπασαν», παρασύροντας μαζί τους στο χάος αθώα θύματα.

➤Ενας από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο facebook που ασχολείται κυρίως με στρατιωτικά – αμυντικά και πολιτικά ζητήματα είναι του Ιωάννη Σκουρλέτου.

➤Σε αυτόν μπορεί κάποιος να διαβάσει ενδιαφέροντα άρθρα, πολλά εξ αυτών γραμμένα με τρόπο χιουμοριστικό. Ενα από τα ατού του Ι. Σκουρλέτου είναι η άψογη γνώση του πρωτοκόλλου και του κανονισμού που αφορά τη στολή.

➤Από τη μία, ο αναγνώστης μπορεί να χαμογελάσει με όσες «γκέλες» κάνουν ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί σε θέματα που θα έπρεπε να κατέχουν τέλεια, αλλά, από την άλλη, τέτοιες γκάφες προκαλούν θλίψη.

➤Μια τέτοια γκάφα, που βλέπετε στη φωτογραφία, σχολιάστηκε χθες με τα ακόλουθα:

➤«Ανάγνωση Ημερησίας Διαταγής από Ανώτατο Αξιωματικό. Και το πηλήκιο πίσω ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

➤Θυμίζει και τους λατερνατζήδες στο Μοναστηράκι που μαζεύουν τα ψιλά από τους περαστικούς μέσα στο καπέλο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να δείτε Αμερικανό Στρατιωτικό να κάνει αυτήν την ασέβεια…

➤ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟ τους που δεν μπορεί πνευματικά να προσθέσει τρεις διψήφιους αριθμούς και θέλει οπωσδήποτε και αναγκαστικά κομπιουτεράκι.

➤Ναι, αυτό το Αμερικανάκι που όλοι μας κοροϊδεύουμε γιατί δεν του κόβει δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να το δείτε έτσι».
π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα