ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 17/06/2022

➤Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, συνάδελφος στη «δημοκρατία», έγραψε στο facebook σχολιάζοντας τη φωτογραφία που βλέπετε: «Η Αφροδίτη Λατινοπούλου διεγράφη, διότι είπε κάτι για την παχυσαρκία, που μπορεί να αντιμετωπισθεί. Ο Αυγενάκης που άφησε τον άνθρωπο με τα κινητικά προβλήματα να τον κοιτά από χαμηλά παραμένει στην κυβέρνηση. Η “κακιά ρατσίστρια” εδώ είναι η Λατινοπούλου επειδή είπε κάτι και όχι ο Αυγενάκης που έκανε κάτι. Οι ευαισθησίες των κυβερνώντων ορίζονται από τα μεσημεριανάδικα».

➤Η φωτογραφία δείχνει την εξέδρα των επισήμων στα εγκαίνια του Εθνικού Κέντρου Παράκτιων Αθλημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης.

➤Ολοι είναι πάνω στην εξέδρα, αλλά ο Γιώργος Καπελλάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο οποίος βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, δεν μπορούσε να ανεβεί αφού δεν υπήρχε ράμπα!

➤Αυτή η εικόνα, που αξίζει πολλά περισσότερα από χίλιες λέξεις, συνοψίζει την υποκρισία της εξουσίας. Τα κάνει όλα τάχα υπέρ των πολιτών χωρίς αυτούς.

➤Ο Λευτέρης Αυγενάκης, μέσα στον πανικό που του προκάλεσε η διαδικτυακή φουσκοθαλασσιά της πρόσκαιρης οργής για το ατόπημά του, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος (εδώ είπε την αλήθεια) και υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασυμβεί (κι αυτό είναι ένα τερατώδες ψέμα).

➤Αυτό όχι μόνο θα ξανασυμβεί μια φορά αλλά πολλές, σε όλες τις πιθανές και τις απίθανες παραλλαγές του.

➤Η εκ των προτέρων απόρριψη των πολιτικών υποσχέσεων και δεσμεύσεων (τουλάχιστον όλων όσων αφορούν το γενικό καλό) είναι ένας ορθός, ρεαλιστικός τρόπος για να πορεύεται κάποιος στη ζωή του.

➤Το ψέμα δεν είναι κάτι ξένο προς τον πολιτικαντισμό, τη μικροκομματική και στενόκαρδη νοοτροπία των εκάστοτε κυβερνώντων.

➤Το ψέμα είναι κάτι σύμφυτο με τα προαναφερθέντα, δομικό στοιχείο του παρακμιακού συστήματος, το οποίο κατατρώγει τα σωθικά του έθνους και σκορπίζει απλόχερα το σκοτάδι του στον τόπο του φωτός.

➤Εξαιρουμένων ελαχίστων προσωπικοτήτων ισχύει στο ακέραιο η λαϊκή φράση «όλοι ίδιοι είναι».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα