ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 21/06/2022

➤Εστάλη στη «δημοκρατία» ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον e-mail, το οποίο αναφέρεται σε κάτι που υπάρχει μεν ως κοινωνικό φαινόμενο, αλλά αποφεύγεται να σχολιαστεί ευρέως όποτε τίθεται το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης: οι επιθέσεις που δέχονται εμφανίσιμοι νέοι από ομοφυλόφιλους προσωπάρχες.

➤Ιδού τι γράφει, μεταξύ άλλων, ένας πατέρας: «Απευθύνομαι σε σας, με πόνο και απελπισία ως πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα τρία ευρίσκονται στο εξωτερικό (μεταξύ της αιμορραγούσης επιστημονικής νεολαίας μας των επτακοσίων και… χιλιάδων ψυχών των τελευταίων χρόνων!), με την ελπίδα να γίνει γνωστό ένα πρόβλημα, “ιδιότυπου ρατσισμού” με απρόβλεπτες -ίσως- διαστάσεις στο μέλλον!

➤Συγκεκριμένα, το 4ο (στερνοπαίδι μας!), ενώ έχει τα απαιτούμενα προσόντα (Η/Υ, εμφάνιση=κατάρα(;), ευχέρεια λόγου κ.λπ.) όπου παρουσιάζεται για εργασία, πέφτει σε… ρατσιστικό “τοίχο”!

➤Ο υπεύθυνος επί των προσλήψεων (σχεδόν πάντα!) του “την πέφτει”!, κοινώς… […] Τούτο, πώς λέγεται, ρατσισμός ή αντί…, …κύριοι υπερήφανοι;».

➤Σε γενικές γραμμές το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης είθισται να παρουσιάζεται σαν μια κακή συνήθεια, μια γουρουνιά μόνο των ετεροφυλόφιλων ανδρών προς τις γυναίκες. Μόνο οι άνδρες επιτίθενται, μόνο οι άνδρες καταχρώνται την εξουσία και την ισχύ τους.

➤Ολες οι άλλες και όλοι οι άλλοι είναι καθ’ όλα νόμιμοι, φρόνιμοι και διακριτικοί και ουδέποτε προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ερωτικά τους συνανθρώπους τους. Ευκολοδιάβαστο μεν το δικαιωματιστικό παραμύθι, αλλά παραλείπει να αναφέρει όλους τους «λύκους».

➤Λύκοι, λοιπόν, υπάρχουν παντού. Και φορούν παντελόνια και φορούν και ταγέρ και παντοφλέ ανδρικά παπούτσια και γόβες και αθλητικά.

➤Ετσι όπως το πάνε το θέμα ορισμένοι εκ των ηγητόρων του δικαιωματιστικού κινήματος, θα σχηματιστεί η εντύπωση στην πλειοψηφία ότι όλα θα φτιάξουν, όλα θα πάνε καλύτερα για τον κόσμο αν εκλείψουν οι άνδρες.

➤Ισως αυτός να είναι και ο στόχος τους εξαρχής: να δαιμονοποιηθεί το ανδρικό φύλο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα