ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 01/09/2022

➤Το iefimerida.gr είναι μια όαση αντικειμενικής και ερευνητικής δημοσιογραφίας στο άνυδρο τοπίο του υπαρκτού μητσοτακισμού.

➤Χρόνια τώρα προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στο κοινό με την αιχμηρή (σαν σπανιόλικο σπαθί απ’ το Τολέδο) και ακριβολόγα γλώσσα του.

➤Και να ’ταν μόνο ερευνητική και αιχμηρή η δημοσιογραφία του iefimerida.gr δεν θα γράφαμε και τίποτις τόσο εκτενές… Η Ελλάδα 2.0 του Κούλεως βρίθει λέλουδων και εξωτικών φρούτων της δημοσιογραφίας.

➤Όμως, το σάιτ iefimerida.gr είναι και εμπνευσμένο, και μάλιστα σε τέτοιον βαθμό ώστε να εγγίζει τα έσχατα σύνορα της μαντικής τέχνης!

➤Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασύλληπτης δεινότητας αυτού του σάιτ είναι ο ακόλουθος τίτλος που είδαμε χθες στην αρχική σελίδα του: «Ο Ινδός Γκατουτάμ Αντάνι είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, αν και κανείς δεν ξέρει το όνομά του!»

➤Ακούστε να δείτε και βλέπετε για να ακούτε: Κανείς στον κόσμο δεν ξέρει το όνομα του υπερπλούσιου Ινδού Γκατουτάμ Αντάνι. Για τις ανάγκες του εγκωμιασμού του iefimerida.gr ας ξεπεράσουμε τον σκόπελο της διπλής αρνήσεως «κανείς δεν ήξερε», που παλιά εθεωρείτο κατάφαση. Αυτά είναι για ξεπερασμένους λεπτολόγους που ασχολούνται με το ήσσον (την ελληνική γλώσσα) και όχι με το μείζον (την παραγωγή εντυπώσεων).

➤Ας δεχτούμε το «κανείς δεν ήξερε» συντασσόμενοι με την έννοια που του δίδει ο συντάκτης∙ δηλαδή, ότι άπαντες αγνοούσαν το όνομα του Ινδού δισεκατομμυριούχου – ακόμα κι ο ίδιος (προφανώς πάσχει από αμνησία ή από Αλτσχάιμερ).

➤Και, ω του θαύματος, τα πέπλα της παγκοσμίου αγνοίας τα διέρρηξε η ιστοσελίς του Χρήστου Ράπτη, η οποία προσφέρει ενημέρωση με μηδέν λιπαρά, όπως λένε κι οι διαφημίσεις.

➤Θερμότατα συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα