ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 08/09/2022

➤Πώς γίνεται ένα ωραίο κουκούλωμα, όταν μας έχουν πιάσει όχι με τη γίδα, αλλά με το κοπάδι ολόκληρο στην πλάτη; Κάπως έτσι: Δεν θα δημοσιοποιούνται και δεν θα διανέμονται τα πρακτικά των συνεδριάσεων εξεταστικής για τις υποκλοπές και οι βουλευτές-μέλη της επιτροπής θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά, σε ειδική αίθουσα όπου θα φυλάσσονται.

➤Η απόφαση για το φαρδύ πάπλωμα που θα πέσει πάνω στην υπόθεση ελήφθη με (κυβερνητική) πλειοψηφία. Ερχεται χειμώνας γαρ και τα κουκουλώματα θα πέσουν σύννεφο.

➤Αδωνις Γεωργιάδης: «Μα τι υπουργό Ανάπτυξης έχετε;» δήλωσε απορημένος και ενθουσιασμένος για το μεγαλείο του, αγορεύοντας, με ημίγλυκο και τσαπερδόνικο υφάκι, στα εγκαίνια του 50ού Φεστιβάλ Βιβλίου.

➤Η φωτογραφία που κοσμεί τη στήλη ελήφθη ακριβώς τη στιγμή που ο Αδωνις Γεωργιάδης αποδείκνυε για μια εισέτι φορά πόσο μετριόφρων είναι.

➤ Η δεύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με μερικούς κακεντρεχείς που τη διακινούν, απεικονίζει Πακιστανό αστυνομικό που μοιάζει με τον μεγαλειώδη υπουργό μας.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα