ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 15/09/2022

➤Ο Πέτσας αντέγραψε τον Αδωνι! Το «Οποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» δεν το είπε πρώτος ο Πέτσας με το σπινθηροβόλο βλέμμα και πνεύμα. Το έχει πρωτοδηλώσει -γραπτώς στο twitter- ο Αδωνις Γεωργιάδης πριν από δέκα χρόνια, στις 30 Νοεμβρίου του 2012, όταν ήταν υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Ελλάδας στην κυβερνησάρα Σαμαρά.

➤Ο κόσμος βογκούσε από την αχρηματία, την ύφεση, την ανεργία και μια από τις διαδικτυακές συνομιλήτριες του Αδωνη ζήτησε από αυτόν να πάρει θέση για τη δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει τώρα σε πολύ επώδυνες μεταρρυθμίσεις».

➤Και τι έκανε ο Αδωνις; Συμφώνησε με τον Σόιμπλε και έγραψε: «Συμφωνώ σε αυτό με τον κ. Σόιμπλε. Δεν αλλάζουν εύκολα οι κοινωνίες, αγαπητή. Όμως, όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν, έχω να πω!» (δείτε την εικόνα).

➤Συμπερασματικά, ο Πέτσας μπροστά στον Αδωνι είναι μαλακός σαν μαντολάτο Ζακύνθου.

➤Ο Αδωνις όχι μόνο δήλωσε ότι όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει, αλλά το έκανε συμφωνώντας με τον δήμιο της Ελλάδας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε! Κοντολογίς, το τερμάτισε.

➤Εχοντας τα παραπάνω κατά νου, μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο εύστοχο ήταν το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» της 13ης Σεπτεμβρίου και πόσο ταιριαστές με τον χαρακτήρα του ανδρός είναι οι δηλώσεις που έκανε στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη: «Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι φίλη, εταίρος και υποστηρικτής μας̇ […] Είναι η χώρα που με πολιτικό κόστος και των δικών της πολιτικών κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ».

➤Χάιλ, Αδωνι!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα