ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 17/01/2023

Πολύ ωραίο αυτό το «τέλειωσε οριστικά» που λένε για τη βασιλεία εκείνοι που καταχρέωσαν το κράτος, μείωσαν τον ελληνικό πληθυσμό, κατάντησαν την Ελλάδα υποχείριο των μεγάλων δυνάμεων και έπαιρναν «χορηγίες» από εταιρίες σαν τη SIEMENS.

● Ακόμα ωραιότερες οι λέξεις «πάντα» και «ποτέ», που χρησιμοποιούν λες και οι πολιτικάντηδες είναι οι κλειδοκράτορες του Χρόνου και γνωρίζουν τι δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα και τι θα συμβαίνει εσαεί.

● Αναμφίβολα πρόκειται για τραγική ειρωνεία όποτε θνητός λέει τις λέξεις «πάντα» και «ποτέ», αναλαμβάνοντας δίχως να του ζητήσει κάποιος τα καθήκοντα του ίδιου του Θεού.

● Κι αυτοί οι ελάχιστοι σε αξία και ήθος, κάνοντας μια άτυπη τελετουργία συμπαθητικής μαγείας, προσπαθούν να διαιωνίσουν το καθεστώς που εξασφαλίζει την υλική ευμάρειά τους μηρυκάζοντας τις λέξεις «πάντα» και «ποτέ» για όλες τις καταστάσεις που νομίζουν ότι δεν τους ευνοούν. Κι αυτό το λένε και για τη βασιλεία.

● Για όλα όσα ισχυρίζονται καλό θα ήταν να ρωτήσουν και την κοσμοπλημμύρα, η οποία ξεχύθηκε χθες στους δρόμους του αθηναϊκού κέντρου μην και τυχόν προλάβει να ασπαστεί τη σορό του βασιλιά Κωνσταντίνου, του -κατά το ελληνόφωνο κρατίδιο- ανιθαγενή, που τάφηκε στην καμένη γη του Τατοΐου.

● Αν ρωτούσε κάποιος τους Ελληνες που ήρθαν από τα πέρατα του κόσμου για να αποχαιρετήσουν τον βασιλιά τους, θα άκουγε άλλες απόψεις από τις κυρίαρχες.

● Θα άκουγε άλλες αλήθειες από τις «απόλυτες και μοναδικές» που του λένε τα κόμματα και τα ΜΜΕ του παρακμιακού καθεστώτος, που συρρικνώνει το ιστορικά απαστράπτον και ηθικά κεκοσμημένο έθνος μας.

● Ας μπουν στον κόπο να ακούσουν τη φωνή των πολλών πριν αυτή γίνει κραυγή και τους… ξεκουφάνει.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα