ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 07/02/2023

Ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στην κηδεία του κυβερνήτη του Phantom Ευστάθιου Τσιτλακίδη χειροφίλησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (βλ. κεντρική φωτό ).

● Ο κ. Φραγκούλης μάλλον αγνοεί ότι στις κηδείες δεν φιλάμε. Ούτε χέρια ούτε πόδια ούτε μάγουλα.

● Επίσης, ο κ. Φραγκούλης καλό είναι να θυμάται όσα γράφει ο ίδιος στο διαδίκτυο. Ας του θυμίσουμε τι έγραφε στις 6/1/2020 για την κυρία Σακελλαροπούλου (βλ. φωτό πάνω): «Η εθνικά μειοδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που η νέα ΠτΔ κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπερασπίστηκε ως επικεφαλής του ΣΤΕ, μας την επέβαλε η κομματοκρατία… του και καλά αρχηγού του πάλαι ποτέ πατριωτικού χώρου.

● Κριτήριο να μην επισκιάζει τον κύριο Π/Θ, βασικό του μέλημα, διότι ο ίδιος έχει πλήρη γνώση του μεγέθους του… Οσον αφορά δε τη δικαστικό, το μέγα προσόν της είναι η πλήρης αγνοία των εθνικών θεμάτων, με μηδενική πρόσβαση στους αρχηγούς κρατών “φίλων” και “εχθρών”… που θα τα υπερασπίζεται!

● Ο δε απερχόμενος υπέγραφε τα πάντα, ακόμη και τις Πρέσπες, για να επανεκλεγεί ΠτΔ και έμεινε στην Ιστορία ο καθηγητής του ΑΕΙ ως ο ολίγιστος του αξιώματος».

● Προτείνεται επίσης στον κ. Φραγκούλη που κάνει χειροφιλήματα στις κηδείες να θυμηθεί την ανάρτησή του στις 2/12/2021, στην οποία αποκαλούσε «αχαρακτήριστη» την κυρία Σακελλαροπούλου όταν εκείνη σε ομιλία της σε παιδιά του δημοτικού είχε αναφερθεί στον Γουίνι το αρκουδάκι και τους είπε ότι… είναι και αρσενικό και θηλυκό (βλ. φωτό πάνω).

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα