ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 30/03/2023

● Κάτι έχουν πάθει οι πάλαι ποτέ διάσημοι, αλλά νυν απόμαχοι πασοκτζήδες. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι όψιμες εξομολογήσεις λησμονημένων από τον καιρό και τους ανθρώπους Ανδρέα Μικρούτσικου και Γιώργου Λιάνη για τις «κατακτήσεις» τους.

● Ο μεν Μικρούτσικος είπε ότι ήταν ο πρώτος άνδρας κάποιας εξίσου απόμαχης με εκείνον δημοσιογράφου και ο δε Λιάνης ισχυρίστηκε ότι του… δόθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

● Ο Λιάνης όσο παραμένει στη σφαίρα των ζώντων μπορεί να θεωρηθεί πιο τυχερός από τον ιδιαίτατα Μικρούτσικο τηλεπαρουσιαστή.

● Αφενός η Αλίκη δεν είναι σε θέση να τον διαψεύσει (ενώ η συνταξιούχος δημοσιογράφος μπορεί να καταδεχθεί να απαντήσει τα δέοντα στον Μικρούτσικο), αφετέρου η εθνική μας σταρ δεν μπορεί να τον αρχίσει στις τσαντιές.

● Ομως, όταν ο κ. Λιάνης -ο μη γένοιτο- εκδημήσει εις Κύριον, η Βουγιουκλάκη ίσως και να του ξαμολήσει τον Κέρβερο* για να τον αρχίσει στις δαγκωνιές.

● Πάντως, έπειτα από αυτές τις εξομολογήσεις-αποκαλύψεις και δεν συμμαζεύεται, σχεδόν όλα τα καφενεία στην επικράτεια σκέφτονται να στείλουν στους δυο γέροντες του ΠΑΣΟΚ κάρτες διαρκείας και απεριόριστης κατανάλωσης ούζου (με μεζέ).

● Οσο να ‘ναι, θα αποτελεί ωραία ατραξιόν κάποιος επιφανής βετεράνος του σοσιαλισμού να… φλομώνει τους θαμώνες καφενείου με αφηγήσεις ερωτικών περιπετειών του.

● *Μυθολογικό τέρας που ομοιάζει με τρικέφαλο σκύλο, το οποίο είναι φύλαξ του Αδου.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα