ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 26/05/2023

● Η ταινία με τα 12χρονα αγόρια σε ερωτικές περιπτύξεις που προβλήθηκε στην τάξη με τα 10χρονα παιδάκια δεν είναι μια διαφήμιση απλώς στην ομοφυλοφιλία αλλά στην παιδεραστία.

● Οποιος γουστάρει να βλέπει παιδιά σε ερωτικές περιπτύξεις είναι εγκληματίας, ανώμαλος, επικίνδυνος για την κοινωνία και τους κανονικούς ανθρώπους και η θέση του είναι στη φυλακή. Οχι στις σχολικές αίθουσες.

● Ολες οι συζητήσεις για τα… βραβεία που έχει πάρει αυτό το κατάπτυστο φιλμ-περίττωμα είναι εντελώς άστοχες και εκτός τόπου και χρόνου. Επειδή πήρε βραβεία (φαντάσου τι τύποι είναι αυτοί που τα δίνουν για να τους αρέσει φιλμ με ερωτικές σκηνές μεταξύ παιδιών), πρέπει να πούμε ότι αυτό που προβάλλεται είναι καλό; Τι σόι επιχείρημα είναι τα βραβεία;

● Κι επειδή δηλαδή ο Χένρι Κίσινγκερ έλαβε Νόμπελ Ειρήνης το 1973, πρέπει να τον λέμε ανθρωπιστή, ειρηνόφιλο, να ξεχάσουμε τι έκανε σε βάρος της Κύπρου και σε άλλες χώρες της υδρογείου;

● Η «δημοκρατία» έγραφε χθες στο κύριο άρθρο της: «Να προβάλλει κάποιος ερωτικές σκηνές, και δη μεταξύ ανήλικων αγοριών, σε τάξη… δημοτικού σχολείου είναι μια αθλιότητα εφαπτόμενη της διαφήμισης της παιδοφιλίας.

● Και οι παιδεραστές αυτό κάνουν: Αρέσκονται να παρακολουθούν ερωτικές σκηνές με ανήλικα και έπειτα διαπράττουν το ίδιο κακούργημα. Αποτελεί, άραγε, η παιδεραστία κρατική ιδεολογία;»

● Καθώς φαίνεται, η παιδεραστία είναι όντως ένα από τα γνωρίσματα της κρατικής ιδεολογίας. Ακόμα ένα γνώρισμά της είναι οι ποινές-χάδι που εισπράττουν στα δικαστήρια τα τέρατα που τραυματίζουν τα παιδικά σώματα και τις ψυχές τους.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα