ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 22/09/2023

● Πάνω που είχαμε ανησυχήσει ότι θα μπορούσε -ο μη γένοιτο- να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα της η Eλενα Ακρίτα για να γίνει βουλευτής ο Κασσελάκης, μας καθησύχασε.

● Μίλησε και στο Action 24 και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Oχι μόνο περίμενε βουλευτική έδρα από τον Αλέξη τον Τσίπρα, αλλά και υπουργιλίκι δικαιωμάτων!

● Συγκεκριμένα, είπε: «Oπως ο Oθωνας Ηλιόπουλος, έτσι κι εγώ είμαστε προσωπικές επιλογές του Αλέξη του Τσίπρα. Oταν πέρσι, τον Μάιο του 2022, μου έγινε αυτή η πρόταση και ήρθε εδώ ο πρόεδρος και το συζητήσαμε, ήτανε πάρα πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία που κάναμε.

●»Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – γυναίκες, ΑμεΑ, σχολικός εκφοβισμός, ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, όλα αυτά. Η πρόθεση, λοιπόν -και το λέω σήμερα για πρώτη φορά-, ήτανε ο τομέας αυτός να αναβαθμιστεί σε υπουργείο, το οποίο και θα αναλάβω. Κατηγορηματικά, λοιπόν, σας λέω ότι γι’ αυτόν τον λόγο μπήκα, και καταλαβαίνω απόλυτα και τον Οθωνα και τη στάση του. Και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου».

● Το ακόμα καλύτερο στο καλό της παραμονής ολάκερης Ακρίτα στη Βουλή είναι ότι αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει ο βουλευτικός μισθός.

● Δηλαδή, υπαινίχθη ότι είναι έτοιμη να παραιτηθεί από τη βουλευτική αποζημίωση και να τη δωρίσει στους φτωχούς, στους πυροπλήκτους, στους πλημμυροπαθείς, στους μετανάστες, στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα – κάπου που υπάρχει μεγάλη ανάγκη, βρε αδελφέ.

● Και μάλλον θα είναι σωστή η υπόθεση ημών: αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι, όπως ένας μισθός, τον δίνεις, βρε παιδί μου, για να έχεις και στη συνείδησή σου εγγεγραμμένη μια αγαθοεργία.

● Μπράβο στην Ελενα Ακρίτα. Μόλις δωρίσει τις επόμενες βουλευτικές αποζημιώσεις της στους έχοντες ανάγκη, εδώ είμεθα ημείς να το γράψουμε!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα