Ηρεμολόγιο Τρίτης 31/10/2023

● Η στήλη σήμερα είναι αφιερωμένη στους αναγνώστες. Εις εξ αυτών σε επικοινωνία που είχαμε διατύπωσε το εξής παράπονο: «Μα είναι δυνατόν ο Ράμα που έστησε στη Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου προτομή στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να λησμονήσει τον Αντώνη Σαμαρά;

●»Επί Μητσοτάκη και Σαμαρά δεν γέμισε η Ελλάδα Αλβανούς; Επί των ημερών τους δεν… προωθήθηκαν οι βαρυποινίτες των αλβανικών φυλακών στις πόλεις και τα χωριά της πατρίδας μας; Δίπλα στην προτομή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να μπει και μια του… πατριώταρου του Αντώνη Σαμαρά, παρακαλώ».

● Αναγνώστρια, προβληματισμένη από την απόπειρα διαφόρων ιερέων που ειδικεύονται στον… αγαπουλισμό να ταιριάξουν τα αταίριαστα (δηλαδή την ομοφυλοφιλία με την Αγία Γραφή και τα 62 φύλα με τον χριστιανισμό), είπε: «Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την Αγία Γραφή και δεν βρίσκω πουθενά κάποια αναφορά για τρανς, μπάιναρι, νον μπάιναρι και τέτοια. Μόνο άνδρα και γυναίκα έφτιαξε ο Κύριος.

●»Τα άλλα 60 φύλα πού τα εντόπισαν οι παπάδες που καλοπιάνουν τους νεοταξίτες; Και σχετικά με την ομοφυλοφιλία, αυτά που αναφέρουν και η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη δεν δείχνουν και τόση… ανοχή. Το αντίθετο θα έλεγα».

π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα