Ηρεμολόγιο Πέμπτης 11/04/2024

● Ο Ζελένσκι εμφανίστηκε -μέσω γιγαντοοθόνης- στο Φόρουμ των Δελφών και… μαντέψτε τι μας ζήτησε ακόμη μία φορά: Λεφτά και όπλα. Συμπεριφέρεται λες και τον έχουμε υιοθετήσει, και με απαιτητικό υφάκι κάνει επιθετική τράκα, δίχως καν να λέει μισή κουβέντα για την εγκληματική εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και την παράνομη κατοχή σχεδόν του ημίσεος της επικράτειας του νησιού.

● Δεν είναι δυνατόν να τον ραίνουμε μέρα νύχτα με βοήθεια και εκείνος να κάνει το… παπί για τα δικά μας ζητήματα. Δεν είναι ηθικό να ξεπαραδιάζονται οι μπατιρημένοι Ελληνες για να πλουτίζουν μερικά λαμόγια στην Ουκρανία και ο τύπος αυτός να μην έχει ψελλίσει μισή λέξη για την Τουρκία, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις, αν και είναι δεδηλωμένη σύμμαχος των Ρώσων.

● Είναι απορίας άξιον πώς δεν έχει γίνει μια εκτεταμένη συζήτηση στη Βουλή για το ακριβές κόστος της ελληνικής βοήθειας στην Ουκρανία και για τον τρόπο με τον οποίο έχει σχεδιαστεί η ανταπόδοση της χάρης που κάνουμε στο καθεστώς του πρώην ηθοποιού.

● Επίσης, ο όρος «σύμμαχος» που χρησιμοποιεί ο Ζελένσκι για την Ελλάδα δεν είναι ακριβής. Ο σύμμαχος δεν παίρνει μόνο χρήματα και όπλα από εσένα, αλλά είναι έτοιμος να πολεμήσει στο πλευρό σου, αν και όποτε χρειαστεί. Πότε ακριβώς κάναμε αμυντική συμφωνία με την Ουκρανία και δεν το μάθαμε ακόμα;

● Το δούλεμα που πέφτει στους Ελληνες (και γενικότερα στους Ευρωπαίους) γι’ αυτό το ζήτημα είναι άνευ προηγουμένου. Η χορήγηση βοήθειας στην Ουκρανία θυμίζει την τιμωρία 49 θυγατέρων του Δαναού, να γεμίζουν με νερό τον θρυλικό πίθο των Δαναΐδων.

● Νισάφι πια…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα