Ηρεμολόγιο Δευτέρας 15/04/2024

● Ο «κύριος Μάξιμος» στο newsbreak.gr πήρε ξεκάθαρη και λεβέντικη θέση υπέρ του ξυλοφορτώματος των Ελλήνων οπαδών του ΠΑΟΚ από τη βελγική αστυνομία, η οποία προστάτευσε ως κόρην οφθαλμού την εικόνα του λατρεμένου πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

● Τι ‘ναι ο πόνος από μερικά χημικούλια και κάποιες λίγες κλομπιές, μπροστά στο ανεκτίμητης αξίας κέρδος της προστασίας της εικόνας της εθνικής κυβερνήσεως;

● Ιδού, λοιπόν, το αξιομνημόνευτο κείμενο του κυρίου Μαξίμου:

● «Εξαιρετικά ικανοποιημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου από τη στάση των βελγικών Αρχών κατά των υβριστών του Ελληνα ηγέτη, Κυριάκου Μητσοτάκη.

● Τα δημόσια βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι Βέλγοι ανοίγουν μία μεγάλη συζήτηση για το πώς πραγματικά θα πρέπει να τιμωρούνται όσοι τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους το τσιτάχ της Μεσογείου.

● Λίγες ώρες έπειτα από την εμφάνιση του υβριστικού για τον Μωυσή μας πανό, η βελγική αστυνομία με χημικά, σπρέι πιπεριού, κλομπ και παγωμένο νερό έμαθε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ τι θα πει σεβασμός στον αναμορφωτή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

● Η ηλεκτρονική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου, μάλιστα, έπιασε απευθείας δουλειά (βλ. εικόνα), προκειμένου να καταδείξει στους Ελληνες από τη Λαμία και κάτω ότι όσοι κατοικούν από τη Λαμία και πάνω πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

● “Κανέναν οίκτο για τα σκουπίδια του ΠΑΟΚ και τον Πουτινικό πρόεδρό τους” αναγράφουν οι πραίτορες του Κυριάκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τους Βέλγους!

● Είναι μεγάλη ευκαιρία και στις ευρωεκλογές να τοποθετηθούν Βέλγοι αστυνομικοί έξω από τα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να βασανίζουν όσους διανοούνται να μην ψηφίσουν Κυριάκο Μητσοτάκη».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα