Με κάλυμμα… πειρατή έπειτα από ατύχημα ο παραπαίων Σολτς

Μια φωτογραφία κατακλύζει το διαδίκτυο της τελευταίες ώρες.

Αυτή στην οποία εικονίζεται ο Ολαφ Σολτς (κεντρική φωτό) με την όψη… πειρατή! Ο Γερμανός καγκελάριος δημοσίευσε τη Δευτέρα μια φωτογραφία του με κάλυμμα στο μάτι, αφού έπεσε ενώ έκανε τζόκινγκ. Ο Σολτς, φανατικός δρομέας, υπέστη μώλωπες και εκδορές στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Η «παιχνιδιάρικη» φωτογραφία τη Δευτέρα είχε σκοπό να διαλύσει τις όποιες φήμες για την υγεία του, προκάλεσε όμως μια σειρά πειρατικών αστείων στο διαδίκτυο. «Ευχαριστώ για τις ευχές, φαίνεται χειρότερο απ’ ό,τι είναι!» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του. «Είμαι ενθουσιασμένος να δω τα μιμίδια» πρόσθεσε, ενώ ακολούθως… κατακλύστηκε από τα μιμίδια – τις αστείες εικόνες στο διαδίκτυο.

Η φωτογραφία έλαβε χιλιάδες likes και σχόλια αμέσως μετά την ανάρτησή της στο X, το κοινωνικό δίκτυο που ήταν παλαιότερα γνωστό ως twitter. Οι απαντήσεις περιλάμβαναν μιμίδια του Σολτς με πειρατές που φορούσαν πειρατικά καπέλα και κρατούσαν σπαθιά. Αλλοι ευχήθηκαν στον Γερμανό καγκελάριο ταχεία ανάρρωση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χέμπεστρεϊτ δήλωσε ότι η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα «ώστε όλοι να συνηθίσουν πώς θα μοιάζει ο Σολτς τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες».

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Σολτς έπεσε ενώ έτρεχε στη γενέτειρά του, το Πότσνταμ, που βρίσκεται 28 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της γερμανικής πρωτεύουσας. Την Κυριακή, ο 65χρονος Σολτς ακύρωσε όλα τα ραντεβού στην κεντρική περιφέρεια της Εσσης, όπου διεξάγονται εκλογές στο κρατίδιο στις 8 Οκτωβρίου, αλλά αυτή η εβδομάδα δεν επηρεάστηκε. Ηταν προγραμματισμένο να παραστεί σε εκδήλωση της καθολικής εκκλησίας τη Δευτέρα και να επισκεφτεί την έκθεση αυτοκινήτου IAA στο Μόναχο σήμερα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα