Το τηλεπαιχνίδι μόδας «Shopping Star» έχει γίνει σαν το Γεφύρι της Αρτας για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Μία ακούγεται στη μιντιακή αγορά ότι ο τηλεοπτικός σταθμός θα το ξεπαγώσει και θα το δούμε στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν από τον Γενάρη του 2026 και μία κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού ότι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μόδας θα επανέλθει στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο του 2026.
- Από τη Μαρία Ανδρέου
Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διακινούνται αυτή την εβδομάδα, ακούγεται έντονα ότι η απόφαση του Star είναι να μην επαναφέρει το «Shopping Star» τουλάχιστον για το β’ μισό της σεζόν. Το ριάλιτι μόδας, που σταμάτησε να μεταδίδεται τον περασμένο Ιούνιο με προοπτική να επιστρέψει έπειτα διάλειμμα μερικών μηνών για να «ξεκουραστεί» και να λείψει στο τηλεοπτικό κοινό, αποτελεί πλέον μια σπαζοκεφαλιά για το Star.
Φήμες θέλουν το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς να έχει δεύτερες σκέψεις για το τηλεπαιχνίδι, για πολλούς λόγους. Η παραγωγή είχε κάνει… κοιλιά και θέλει δυνατή και συντονισμένη εκκίνηση. Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το φαβορί για τη θέση της οικοδέσποινας στο τηλεπαιχνίδι, αφού έχει την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, βγήκε σφήνα αυτές τις ημέρες το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα. Οι φήμες φουντώνουν και ίσως από τον Σεπτέμβριο του 2026 το «Shopping Star» να φύγει από τα χέρια της ωραίας Ηλιάνας και να πάει σε αυτά της Μπέττυς. Κάπως έτσι είχε γίνει και με τη Βίκυ Καγιά, όταν της έφυγε το «Shopping Star» από τα χέρια και πήγε σε αυτά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.


