Πολλές και καυτές είναι οι εξελίξεις της καθημερινής κοινωνικής σειράς «Να μ’ αγαπάς» στον Alpha. Η σειρά που γυρίζεται στο γραφικό Ναύπλιο αγγίζει στο γενικό σύνολο 23% στην τηλεθέαση και είναι κατ’ ομολογία η πιο επιτυχημένη δραματική παραγωγή φέτος, ενώ το «Σόι σου» είναι πιο επιτυχημένη κωμική σειρά, με 30% θεαματικότητα.
- Από τη Μαρία Ανδρέου
Η «δημοκρατία» μάλιστα έχει και σπόιλερ για τους ήρωες της σειράς «Να μ’ αγαπάς» και για όσα θα συμβούν πριν μας αφήσει η σειρά για να κάνουμε γιορτές και επανέλθει δριμύτερη το 2026. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά, με την Αννα να μαθαίνει ότι είναι υιοθετημένη και δεν είναι κόρη της Σοφίας, με αποτέλεσμα να θέλει να το σκάσει από το σπίτι των Καλλιγάδων και να ξεκινήσει νέα ζωή με τον Λευτέρη.
Από την άλλη μεριά, η Φωτεινή καταλαβαίνει ότι έχει μείνει έγκυος από τον Ορφέα και εκεί έρχεται κοντά με τη μητέρα της Ζωή και αρχίζει να την καταλαβαίνει, γιατί παράτησε εκείνη και τον αδερφό της, αφού ήταν παιδιά βιασμού. Η μεγάλη βόμβα που έρχεται όμως είναι ότι ο Θεόφιλος Καλλιγάς και ο Αγγελος Μανιάτης είναι αδέρφια, καθώς ο πατέρας του Θεόφιλου, ο Χαρίλαος, βίασε τη μάνα του Αγγελου, την υπηρέτρια της έπαυλης, γι’ αυτό και ο Αγγελος θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Καλλιγάδες.
Επίσης η κεντρική ηρωίδα, η Ζωή, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να δουλέψει, μακριά από τον πρώην άνδρα της, ενώ τα παιδιά της, η Εβίτα και ο Χάρης, την έχουν ξεγράψει, γιατί αυτή δεν έχει χρήματα να τους δώσει, ούτε δύναμη. Η Ζωή όμως θα μπλέξει άσχημα και θα καταλήξει στη φυλακή… H Κατερίνα Καινούργιου, η οποία υποδέχτηκε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τον Ορφέα Καλλιγά της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έβγαλε και αυτή αρκετά λαβράκια για τη σειρά που έχει συγκινήσει φέτος τους τηλεθεατές με την αλήθεια της και το καλό καστ ηθοποιών.
«Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν έχω να πω κάτι, θα το κάνω. Δεν έχει γίνει κάτι, αλλά ζούμε σε μια περίοδο που ό,τι και να πεις κάπως μπορεί να παραποιηθεί» εξήγησε αρχικά ο ηθοποιός. Για τον ρόλο του στη σειρά δήλωσε: «Εμένα αυτό που εξαρχής μου άρεσε σε αυτό τον χαρακτήρα, τον Ορφέα, είναι ότι είναι πολύ… ανάγλυφος. Ισως είναι και ο ρόλος με τη μεγαλύτερη συναισθηματική γκάμα, σε σχέση με την ανθρώπινη ψυχοσύνθεσή του. Αυτό συνήθως δεν το συναντάμε. Συνήθως είναι μαύρο-άσπρο, ο καλός και ο κακός.

Ο Ορφέας είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σε οικοτροφείο, που και αυτό έχει παίξει τον ρόλο του στην εξέλιξη του χαρακτήρα του, και σίγουρα το ότι έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρός. Ηταν στο οικοτροφείο από τα πέντε χρόνια του μέχρι και τα 17. Το γιατί τον άφησαν εκεί είναι κάτι που δεν μπορούμε να πούμε τώρα, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο η μάνα της Ζωής, η Νικαίτη. Εκείνη τον έσπρωξε να το κάνει αυτό και να φύγει από το σπίτι. Τους λόγους θα τους μάθουμε μελλοντικά».
Οσον αφορά τη Φωτεινή και την εγκυμοσύνη της, ο Μιχαήλ τόνισε: «Στα τελευταία επεισόδια, όπως έχουμε δει, δεν είμαι και πολύ καλά. Οπότε τώρα δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστούν και σεναριακά, γιατί κι εμείς ξέρουμε μέχρι ένα σημείο. Εμείς δηλαδή είμαστε κοντά στο 60ό επεισόδιο τώρα. Θα δούμε πώς θα το διαχειριστούν. Εμένα γενικά δεν μου αρέσει το happy end στις ταινίες και τις σειρές, οπότε δεν ξέρω.
Θα μου άρεσε πολύ να γίνει και ακριβώς το αντίστροφο κάπως. Δηλαδή να καταλήξει ίσως με την Αννα, που ξεκίνησε από κάτι που δεν ήθελε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Αυτό θα μου φαινόταν, στο δικό μου το μυαλό, OK, το πιο unexpected σενάριο… Το παιδί του Ορφέα και της Φωτεινής δεν ξέρουμε αν θα γεννηθεί ή δεν θα γεννηθεί…»



