Εύγε! Παράταση άλλους τρεις μήνες στα δάνεια από την alpha bank

Παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Παρατείνει για άλλους τρεις μήνες την αναστολή δόσεων των δανείων ιδιωτών η Alpha Bank, δείχνοντας τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τράπεζες για να στηρίξουν πραγματικά και ουσιαστικά τους πελάτες τους.

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα χθες, η δυνατότητα αναστολής καταβολής των δόσεων για τα ενήμερα στεγαστικά, τα καταναλωτικά δάνεια και τις κάρτες επεκτείνεται για τρεις επιπλέον μήνες. Συγκεκριμένα η παράταση δίνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε μία προσπάθεια της Alpha Bank να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση των πελατών της.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της νέας ρύθμισης είναι οι ενήμεροι δανειολήπτες ιδιώτες πελάτες των οποίων το εισόδημα έχει μειωθεί, άμεσα ή έμμεσα, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Το αίτημα

Οι πελάτες της Alpha Bank που επιθυμούν να αναστείλουν την καταβολή των μηνιαίων οφειλών τους έως τις 30/9/2020 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους, πολύ εύκολα και γρήγορα, μέσω της σχετικής ιστοσελίδας (www.alpha.gr), χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους σε κατάστημα της τράπεζας. Όσοι πελάτες, τώρα, έχουν ήδη ενταχθεί στο υφιστάμενο πρόγραμμα τρίμηνης αναστολής και επιθυμούν να έχουν την επιπλέον παράταση, μπορούν να υποβάλουν το σχετικό αίτημά τους από 1 έως 30 Ιουνίου 2020. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Αlpha Βank, www.alpha.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο για όλες τις τράπεζες, η καταβολή των δόσεων δανείων και καρτών για φυσικά πρόσωπα μπορεί να ανασταλεί έως τις 30/6/2020.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα