Η ΓΑΛΑΞΙΑΣ εξαγόρασε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ OLLA

Στην εξαγορά των 6 καταστημάτων της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ OLLA, τα οποία βρίσκονται σε Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη (σε Καλαμαριά, Σταυρούπολη, Τούμπα και Χαριλάου), προχώρησε η εταιρία ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Ο τζίρος των καταστημάτων, στα οποία απασχολούνται 90 εργαζόμενοι, κυμαίνεται μεταξύ 13.000.000 και 15.000.000 ευρώ. Τα καταστήματα θα ενταχθούν σταδιακά στο δίκτυο του ΓΑΛΑΞΙΑ, με πρώτο αυτό της Καλαμαριάς την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εταιρία, η εξαγορά εν μέσω lockdown θα ενδυναμώσει την παρουσία του ΓΑΛΑΞΙΑ στη Θεσσαλονίκη. «Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. αναπτύσσεται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς και αναζητεί ευκαιρίες στην περιφέρεια της Ελλάδας για εξαγορές και συνέργειες. Η επιδίωξή μας είναι να επενδύσουμε σε μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των σούπερ μάρκετ, διαθέτοντας καλά δίκτυα πώλησης, είναι υγιής και διαθέτει ένα πιστό καταναλωτικό κοινό. Με την κίνηση θα διευρύνουμε το δίκτυό μας και θα ενισχύσουμε τη θέση μας στην ελληνική αγορά των σούπερ μάρκετ» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Παναγιώτης Πουρσανίδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα