Η ΔΕΛΤΑ το 2020 προσέφερε 1.500.000 συσκευασίες τροφίμων σε πολύτεκνες οικογένειες και συνεχίζει!

Σε μια χρονιά που όλος ο πλανήτης βιώνει μια πρωτόγνωρη πανδημία, στη χώρα μας η αλληλεγγύη, η ενότητα και η προσφορά περισσεύει, ειδικά από εταιρείες όπως η Γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ η οποία για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχει αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τα παιδιά και την στήριξη και την ανακούφιση των ευάλωτων οικογενειών.

Έτσι σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η ΔΕΛΤΑ συνεχίζει το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι.

Ό,τι είναι αναγκαίο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών

Μάλιστα, σεβόμενη όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η προσφορά αυτή γίνεται από την Ένωση με κατ΄ οίκον παραδόσεις σε αρκετές οικογένειες που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Αυτή η πρωτοβουλία φροντίδας, εξασφαλίζει στις πολύτεκνες οικογένειες τα απαραίτητα διατροφικά αγαθά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Περισσότερες από 1.500.000 μερίδες τροφίμων (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμοί) διανεμήθηκαν δωρεάν από τη ΔΕΛΤΑ μέσα από πλήθος δράσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε.

Δράση με αξιόπιστους συνοδοιπόρους

Οι πρωτοβουλίες αυτές υλοποιούνται μέσω αξιόπιστων φορέων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η ΧΑΝΘ, η Τράπεζα Τροφίμων, το Μπορούμε, πολλά Ειδικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ο ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλές ακόμη Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Είναι αξιοθαύμαστο και παράδειγμα προς μίμηση το ότι σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο και για κάθε τι που αξίζει!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα