ΙΟΝ: Στον Σπ. Θεοδωρόπουλο το 45% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας

Όπως διέψευδε επί τρία χρόνια ότι δεν πουλά την Chipita στη Mondelez, κάτι που πραγματοποίησε πέρυσι, έτσι και τώρα ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος δημιούργησε ομίχλη με τις διαψεύσεις για την ΙΟΝ, για να έρθει η επιβεβαίωση της διάψευσης, αφού αποκτά το 45% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας. Σε χθεσινή ανακοίνωση τονίζεται:

«Οι μέτοχοι της ΙΟΝ Α.Ε. και ο επιχειρηματίας κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία τους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας». Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας αποκτώντας αρχικά το 45% των μετοχών, ενώ μελλοντικά θα δύναται να αποκτήσει και την πλειοψηφία τους.

Η ΙΟΝ Α.Ε. είναι η μεγάλη ελληνική σοκολατοβιομηχανία με ιστορία 92 ετών που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές. Η ελληνική ταυτότητά της και η σταθερά υψηλή ποιότητα και μοναδική γεύση των προϊόντων της την έχουν ταυτίσει με τις αναμνήσεις τόσο της παιδικής όσο και της ενήλικης ζωής μας. Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ο επιχειρηματίας που κατάφερε να δημιουργήσει την ελληνική Chipita και να της δώσει διεθνή προσανατολισμό και προοπτική.

Σημειώνεται ότι οι σημερινοί μέτοχοι της ΙΟΝ Α.Ε. θα συνεχίσουν να ασκούν τη διοίκηση της εταιρίας. Σε κοινή δήλωσή τους οι μέτοχοι της ΙΟΝ Α.Ε. ανέφεραν: «Η ΙΟΝ αποτελεί την ιστορική οικογένειά μας, την οποία ανέκαθεν αντιμετωπίσαμε με πολλή αγάπη, φροντίδα και, κυρίως, αίσθημα ευθύνης. Στο πλαίσιο αυτό, και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι κοινές αξίες και αρχές, και, κυρίως, το κοινό όραμά μας θα αποτελέσουν για την εταιρία μας εφαλτήριο για μια σπουδαία πορεία στο μέλλον». Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε: «Η συμφωνία με την ΙΟΝ δεν είναι απλώς μία ακόμη συμφωνία! Η ΙΟΝ και η ιστορία της στη χώρα μας είναι ένα κεφάλαιο που χρήζει σεβασμού από εμάς που θα ασχοληθούμε με την περαιτέρω ανάπτυξή της».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα