ΕΝΙΑ ΑΕ… a Great Place To Work

H εταιρεία ΕΝΙΑ ΑΕ από το 2004 παρέχει τεχνολογικά προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις διαχείρισης, παρακολούθησης, διασύνδεσης και προστασίας των Ηλεκτρικών Δικτύων Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Τάσης

Πρόσφατα μάλιστα ψηφίστηκε από τους εργαζόμενους της με ποσοστό 96% ως μια Εταιρία με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον (Great Place to Work).

Η αναγνώριση από τους ανθρώπους της και η παραδοχή ότι εργάζονται σε περιβάλλον που επικρατεί ο  σεβασμός, η συνεργασία, η αναγνώριση και η πρόοδο ( αξίες που αποτελούν την βασική προτεραιότητα της Νέας Διοίκησης της Εταιρίας και του Προέδρου κ. Ιωάννη Τσατίρη) αποτελεί και την σημαντικότερη διάκριση της

Η εταιρία παρά τις προκλήσεις του προκάλεσαν στην παγκόσμια οικονομία η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία εμφανίζει σημαντικά στοιχεία ανάπτυξης.

Ο κύκλος εργασιών από τα 6,6 εκ το 2020 πήγε στα 6,9 εκ το 2021, τα 7,4 εκ το 2022 ενώ το 2023 μπορεί να αγγίξει τα 10 εκ €.

Η αύξηση του κύκλου εργασιών έφερε και την αύξηση στον αριθμό των εργαζομένων που από 20 το 2020, σήμερα είναι 28 άτομα και εντός του 2023 θα ξεπεράσουν τα 30.

Στην Εταιρία εργαζόμενοι και διοίκηση έχουν κοινό στόχο την άριστη εμπειρία πελάτη.

Ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, λύσεις που ικανοποιούν απολύτως τις απαιτήσεις, κυρίως όμως γνώση, συνέπεια και υποστήριξη σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση του έργου αλλά και την ευθύνη της σωστής λειτουργείας σε δεύτερο χρόνο.

Η ΕΝΙΑ ΑΕ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε λύσεις που αφορούν στα Δίκτυα Ενέργειας αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες της σε τρεις κατευθύνσεις.

Διασύνδεση, προστασία και τερματισμός καλωδίων και αγωγών Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής και Υπερ-υψηλής Τάσης, όπως και προστασία Πινάκων και Υποσταθμών

Η Εταιρία έχει αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως η Tyco Electronics, η Tridelta, η Nanjing,  η Intercable, η Sibille Fameca/Alroc και η Gossen Metrawatt/Camille Bauer.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΗ, ο ΑΔΜΗΕ, η ΑΗΚ οι μεγαλύτεροι EPC κατασκευαστές (ΤΕΡΝΑ, ΜΕΤΚΑ ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ) και όλες οι εταιρίες που κατασκευάζουν και συντηρούν Ηλεκτρικά Δίκτυα χρησιμοποιούν και εμπιστεύονται τα προϊόντα της ΕΝΙΑ ως βασικά υλικά στα έργα τους.

Διαχείριση και Παρακολούθηση της λειτουργείας συστημάτων του Ηλεκτρικού Δικτύου

Παράλληλα, η ΕΝΙΑ ΑΕ συνεργάζεται με την αμερικανική Qualitrol, κορυφαία εταιρία στην κατασκευή συστημάτων που επιτρέπουν την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της λειτουργίας Μ/Σ, ΑΜ/Σ και αυτεπαγωγών. Ειδικοί αισθητήρες τοποθετούνται στα κατάλληλα σημεία στα συστήματα μετρώντας τις ζωτικές παραμέτρους λειτουργείας όπως τα αέρια, την θερμοκρασία και τις μερικές εκκενώσεις. Οι μετρήσεις συγκεντρώνονται σε τοπικές συσκευές οι οποίες μέσω τηλεπικοινωνιακών δικτύων μεταφέρουν τις πληροφορίες στο κέντρο ελέγχου. Η σύγκριση των μετρήσεων με αυτές των φυσιολογικών ορίων δίνει με μεγάλη ακρίβεια την κατάσταση των συστημάτων και προλαμβάνει επερχόμενες βλάβες.

Η ΕΝΙΑ πέρα από το σχεδιασμό και προμήθεια της κατάλληλου για κάθε περίπτωση εξοπλισμού έχει αναπτύξει την απαραίτητη υποδομή σε μηχανικούς και εξοπλισμό, για την σωστή εγκατάσταση και υποστήριξη της λύσης στο πεδίο.

Ο ΑΔΜΗΕ, η ΤΕΡΝΑ, ο ΑΚΤΩΡ, η ΑΒΒ, η GE είναι εταιρίες που έχουν εμπιστευτεί την ΕΝΙΑ και την Qualitrol για την παρακολούθηση των κρίσιμων στοιχείων του Δικτύου τους.

Πρόσφατα η ΕΝΙΑ επέκτεινε την δραστηριότητα της στα συστήματα παρακολούθησης της λειτουργίας συστημάτων με τη συνεργασία της με την εταιρία IRIS, η οποία ανήκει στον όμιλο της Qualitrol και είναι η κορυφαία στα συστήματα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της λειτουργίας Γεννητριών και Κινητήρων.

Στις εταιρίες παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας οι Γεννήτριες είναι από τα πλέον κρίσιμα στοιχεία, η παρακολούθηση της λειτουργίας τους και ή πρόβλεψη επερχόμενων βλαβών είναι ύψιστης σημασίας. Με τα συστήματα της IRIS η δυνατότητα αυτή διασφαλίζεται.

Ειδικές Λύσεις

Η ΕΝΙΑ έχει απολύτως πελατοκεντρικό προσανατολισμό. Κάθε απαίτηση των πελατών της είναι πρόκληση για εύρεση λύσης που βασίζεται σε αναγνωρισμένους και αξιόπιστους κατασκευαστές από την παγκόσμια αγορά

Αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης είναι τα συστήματα για την εγκατάσταση υπόγειων καλωδίων και εναέριων καλωδίων και αγωγών Υψηλής και Υπερ-υψηλής Τάσης, trenchers, pullers και tensioners.

Η σήμανση των εναέριων δικτύων με σφαίρες και φώτα της Γαλλικής εταιρίας OBSTA.

Η στεγανοποίηση σωληνώσεων που περνούν αγωγοί και η διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας σε υγρά με προϊόντα της Raychem.

Η παροχή πυλώνων στην Κύπρο της Ιταλικής εταιρίας Calzavara για την ανάρτηση επ’ αυτών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

H χαρτογράφηση του εναέριου δικτύου του ΑΔΜΗΕ με χρήση ελικοπτέρου, drones και ειδικών εφαρμογών με αποτέλεσμα την λεπτομερή αποτύπωση του περιβάλλοντος χώρου (lidar) και της κατάστασης των πυλώνων, των αγωγών και των στοιχείων που είναι αναρτημένα επ’ αυτών (μονωτήρες, αλεξικέραυνα, κλπ.).

Οι προκλήσεις που βάζουν οι απαιτήσεις για καθαρότερη παραγωγή ενέργειας και για ασφαλέστερα και πιο «έξυπνα» δίκτυα είναι αυτές που μας οδηγούν και η δέσμευση μας για παροχή σύγχρονων ποιοτικών λύσεων είναι δεδομένη όπως δεδομένη είναι και η δέσμευση για την διατήρηση ενός περιβάλλοντος εργασίας που θα κάνουν την ΕΝΙΑ a Great Place to Work.

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα