Kaizen Gaming: Best Workplaces in Europe 2023

Ως ένα από τα Best Workplaces in Europe αναδείχθηκε η Kaizen Gaming. Η επιτυχία της αυτή ήρθε μετά την αναγνώρισή της ως ενός από τα top 5 Best Workplaces στην Ελλάδα και #2 Best Workplace στην Πορτογαλία, από τον οργανισμό Great Place to Work, νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρεία και μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες του κλάδου παγκοσμίως, έχοντας παρουσία σε 14 αγορές με τα Brands Stoiximan και Betano που διαχειρίζεται. Στόχος της είναι να επεκταθεί σε 26 χώρες συνολικά έως το 2026.

Η επιτυχία αυτή, οφείλεται στην αφοσίωση της εταιρείας στις αξίες της. Οι Kaizeners έχουν κοινούς στόχους και χτίζουν την ομάδα τους γύρω από την αξία του #oneteam. Ως μια ομάδα, όλα τα τμήματα στην εταιρεία, και ο καθένας ξεχωριστά, ανεξάρτητα από το seniority του, έχουν καταφέρει να συνεργάζονται αποτελεσματικά για να πετύχουν τους στόχους τους. Με γραφεία σε όλο τον κόσμο, η ομάδα της Kaizen Gaming δεν γνωρίζει σύνορα. Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, η επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων και το πολυπολιτισμικό περιβάλλον, συμβάλλουν στην δημιουργία της μοναδικής κουλτούρας της εταιρείας.

Όπως οι ίδιοι οι Kaizeners αναφέρουν, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι, και το πάθος τους για συνεχή εξέλιξη που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της εταιρείας.

Το Kaizen Campus, τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι Αττικής, είναι ένας πρωτοποριακός χώρος που θέτει νέα standards στον χώρο εργασίας, και προσφέρει στους Kaizeners μια μοναδική εμπειρία. Οι ανοιχτοί χώροι γραφείων (open space), γυάλινες διαχωριστικές επιφάνειες και πολλά meeting rooms συμβάλλουν στην κουλτούρα συνεργασίας. Πιστή στην δέσμευσή της για seamless εμπειρία προς όλους τους εργαζόμενους, η Kaizen Gaming ανακατασκευάζει το εσωτερικό των γραφείων της σε όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα για την Kaizen Gaming και τις 200+ ανοιχτές θέσεις, επισκεφθείτε το careers.kaizengaming.com και ακολουθήστε την εταιρεία σε Linkedin, Facebook, Instagram και Youtube.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα