Optima bank: Επιδοτεί τα νέα μέλη των εργαζομένων της

Για κάθε οικογένεια που αποκτά ένα νέο μέλος, ο υπάλληλος της τράπεζας θα λαμβάνει, ανεξάρτητα από τον μισθό του, 1.000 ευρώ κάθε μήνα για έναν χρόνο

Tην ώρα που η υπογεννητικότητα εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για την Ελλάδα, η Optima bank, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους και τα στελέχη της, προχωρώντας σε μια κίνηση ανθρωπιάς, με ουσιαστικό και παράλληλα συμβολικό χαρακτήρα! Οπως έγινε γνωστό, από την 1η Ιανουαρίου 2024 για κάθε οικογένεια που αποκτά ένα νέο μέλος ο εργαζόμενος της τράπεζας θα λαμβάνει, ανεξάρτητα από τον μισθό του, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ κάθε μήνα για συνολικά έναν χρόνο.

«Με όλες τις σχετικές μελέτες να παρουσιάζουν, στο καλύτερο σενάριο, τον πληθυσμό της χώρας μας διαρκώς μειούμενο έως το 2050, με αυξημένο τον μέσο όρο ηλικίας και μειωμένο τον οικονομικά ενεργό πληθυσμό μας, η Optima bank δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη απέναντι σε μια μεγάλη εθνική πρόκληση και ένα μείζον θέμα που αφορά άμεσα το μέλλον και την προοπτική της πατρίδας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική της ανακοίνωση η τράπεζα, κάνοντας σαφές πως η κίνηση αυτή αποτελεί μια αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέες οικογένειες και μια πρωτοβουλία ευθύνης απέναντι σε ένα κοινό, πολυπαραγοντικό εθνικό κοινωνικό πρόβλημα.

«Με την πρωτοβουλία αυτή της τράπεζάς μας, πρωτίστως αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε δράση σε ένα από τα κρισιμότερα προβλήματα της χώρας μας, την υπογεννητικότητα. Ενα πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης σε πολλά επίπεδα, μέσα από έναν ευρύτερο σχεδιασμό δράσεων. Παράλληλα, έχει άμεση εφαρμογή στις οικογένειες των εργαζομένων μας, αποτυπώνοντας τη διαρκή και διαχρονική μας αφοσίωση στη στήριξή τους» ανέφερε σχετικά με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος της Optima bank Γεώργιος Τανισκίδης και κατέληξε τονίζοντας: «Στην Optima bank πιστεύουμε πως το Δημογραφικό αποτελεί μακράν τον πιο σοβαρό κίνδυνο για την πατρίδα μας, και πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα