Άνοιξαν οι δουλειές για τον «εμπειρογνώμονα» Χρύσανθο Λαζαρίδη

«Πολλή δουλειά» αναμένει τους επόμενους μήνες τον Χρύσανθο Λαζαρίδη (τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά), ο οποίος, ύστερα από αρκετά χρόνια στον δημόσιο βίο, κατάντησε εμπειρογνώμονας που εγγυάται σε τηλεοπτικές εκπομπές την αυθεντικότητα παράνομα ηχογραφημένων κασετών.

Ο εμπειρογνώμονας Χρύσανθος μάλλον θα πρέπει, σύντομα, να αποφανθεί και για δεκάδες e-mails που υπεκλάπησαν από τον Ισραηλινό ντετέκτιβ Αβιραμ Αζάρι. Ο Ισραηλινός βρίσκεται προφυλακισμένος στη Νέα Υόρκη για πλήθος ομοσπονδιακών αδικημάτων κατά του αμερικανικού δημοσίου, εταιριών και ιδιωτών.

Όπως είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα, ο Αζάρι είχε στο στόχαστρό του τη «δημοκρατία», Βρετανούς δικηγόρους μας και τον αρθρογράφο μας Αλέξανδρο Τάρκα, «χακάροντας», μεταξύ άλλων, και e-mails που αντάλλασσε με τον (τότε) φίλο του Αντ. Σαμαρά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Β. Ντομπρόφσκις. Ωστόσο, από τη δικογραφία, η οποία γίνεται όλο και πιο ογκώδης και θα εξεταστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νότιας Περιοχής της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτονται τώρα και άλλα ονόματα-έκπληξη. Καλά -ας πούμε- ο Τάρκας που διαφώνησε με τον Σαμαρά για το κουκούλωμα της «λίστας Λαγκάρντ», αλλά είναι δυνατόν να έπεσαν θύματα ηλεκτρονικών υποκλοπών και άλλοι; Οπως μια οικογένεια στο πολύ στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και πολιτικά πρόσωπα στη Ν.Δ. και σε άλλα κόμματα; Δυστυχώς είναι, αποδεικνύοντας ότι η κατηφόρα δεν έχει τέλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα