Το τετ α τετ με Τσίπρα είχε ένταση και Ζήκο από τον «Μπακαλόγατο»!

Το πρώτο τους τετ α τετ είχαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την αποκάλυψη στο βιβλίο του τελευταίου ότι είχε αποφασίσει να… δείρει τον Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση της Novartis. Η συνάντηση των δύο έγινε στην Ολομέλεια, στο περιθώριο της συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, αλλά και από τα σχετικά αποκαλυπτικά φωτογραφικά καρέ, οι δύο αντίπαλοι πλησίασαν ο ένας τον άλλον, αρχίζοντας να συνομιλούν σε αρκετά έντονο ύφος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχωρώντας από την αίθουσα της Ολομέλειας ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα το e-mail του για να του… στείλει το βιβλίο του.

«Το έχω ζητήσει από συνεργάτες σου αλλά δεν το έχω πάρει» φέρεται ότι του είπε, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, του απάντησε «τι να σου πω, μπορεί οι άνθρωποι να φοβήθηκαν να σ’ το δώσουν γιατί τελευταία διαβάζουν πως είσαι πολύ ζόρικος».

Προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας είχε διάθεση για αστεϊσμό, κάτι που αποδείχθηκε και στη συνέχεια, καθώς φέρεται ότι αναφέρθηκε, πάλι αστειευόμενος, και στην περίφημη σκηνή με τον Ζήκο από τον «Μπακαλόγατο»…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα