Άδωνις Γεωργιάδης ως Ναπολέων: «Εγώ είμαι η κυβέρνηση»

Στα βήματα του βασιλιά της Γαλλίας Λουδοβίκου (του ΙΔ΄), γνωστού και ως βασιλιά Ηλίου, που διακήρυττε με αλαζονεία «Το κράτος είμαι εγώ», βαδίζει -τουλάχιστον όσον αφορά την αμετροέπεια των δηλώσεων- ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, που σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι η κυβέρνηση.

Σκοπός του ήταν να αποκρούσει με τον τρόπο αυτόν την ερώτηση που τέθηκε σχετικά με το «άδειασμα» από το Μαξίμου όσον αφορά το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων.

Προκλητικός

Η απάντησή του εξέπληξε όσους τον άκουσαν: «Μα είμαι η κυβέρνηση, τι είμαι, εκτός κυβέρνησης είμαι; Υπουργός Ανάπτυξης είμαι. Εμένα η δουλειά μου εδώ είναι να προσέξω η οικονομία να μην πάθει ανήκεστο ζημιά».

Αντί να… μαζευτεί, ο υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε εξαπολύοντας φαρμακερά βέλη προς αυτούς που τον… αμφισβήτησαν.

«Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτή η δουλειά, να βγουν να πουν να πεινάσουν» (σ.σ.: οι εργαζόμενοι στα χιονοδρομικά) είπε θέλοντας να επιρρίψει τις ευθύνες για τις ζημιές στην οικονομία αλλού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα