Ο Αλέξης Πατέλης ασχολείται μόνο με τους γκέι;

Ο οικονομικός σύμβουλος του Μητσοτάκη συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Τη σημαία των σεξουαλικών επιλογών του συνεχίζει να κουνά με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης. Αντί να προβάλλει το όποιο έργο του από τη θεσμική του θέση ή να εξηγεί στους Έλληνες τον οικονομικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού, ο κ. Πατέλης συνεχίζει να λειτουργεί ως πλασιέ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας προωθώντας τη στον δημόσιο διάλογο.

Τη στιγμή που η χώρα βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, ο κ. Πατέλης φροντίζει να βρίσκει χρόνο προκειμένου να επιμορφώσει τους Έλληνες για τη σχέση του με τον σύντροφό του, να κατηχήσει για την αναγκαιότητα του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και να θέσει το ζήτημα της «τεκνοθεσίας» από ζευγάρια του ίδιου φύλου, επιβεβαιώνοντας αυτούς που εδώ και καιρό λένε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά την απόπειρα προσέλκυσης των ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών στο κομματικό «μαντρί» της Νέας Δημοκρατίας, κλέβοντάς τους από το αντίστοιχο όπου τους έχει ο… ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές ότι ο κ. Πατέλης έχει το «πράσινο φως» από το Μαξίμου γι’ αυτή του την τακτική, αφού σχεδόν κάθε δημόσια παρέμβασή του έχει την ίδια ακριβώς θεματολογία.

Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία συνέντευξή του μας ενημέρωσε για τον «κεραυνοβόλο έρωτα» με τον σύντροφό του και είχαμε την ευκαιρία να δούμε φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή τους στην Αγγλία αλλά και από εκδρομές τους σε μαγευτικά τοπία. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα ήθελε να κάνει γάμο και… στην Ελλάδα, καθώς, όπως είπε, πιστεύει στον θεσμό του γάμου!

Ακολούθησε το γνωστό ηθικοπλαστικό κήρυγμα του δικαιωματισμού, με τον κ. Πατέλη, αφού πρώτα διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει παιδιά, να τονίζει ότι «η δημόσια συζήτηση περί υιοθεσίας από ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα παραβλέπει κάτι σημαντικό: Παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών υπάρχουν ήδη. Και μάλιστα πολλά. Απλώς δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα». Αν, μάλιστα, κάποιος λάβει υπόψη του άλλες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το ζήτημα, μπορεί να συμπεράνει ότι δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία να φέρει σχετική νομοθεσία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα