Σαββίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δεν πωλείται»

Ο Σαββίδης είναι εδώ! Απαντήσεις στις φήμες που κυκλοφορούν αναφορικά με την πιθανή πώληση του Open, τα αντίστοιχα σενάρια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τις εικασίες για προβλήματα υγείας, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ σε δίωρη τηλεδιάσκεψη από το ξενοδοχείο «Porto Carras», όπου βρίσκεται με το ειδησεογραφικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού Open, έβαλε οριστικά τέλος σε πολλά σενάρια. Ειδικότερα, έβαλε τέλος σε όποιες φήμες κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το κατά πόσον ασχολείται με τα κοινά της ομάδας. «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και δεν θα την πουλήσω ποτέ» δήλωσε και, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή»!

Αναφορικά με τη φημολογία για πιθανή πώληση του Open, ο Ιβάν Σαββίδης αρχικά ευχαρίστησε το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα για την ποιοτική δουλειά του, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον τρόπο κάλυψης των μεγάλων πυρκαγιών και υπογράμμισε τη σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους απλούς πολίτες, ενώ στη συνέχεια διέψευσε κάθε πιθανό σενάριο πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού. «Το Open επιβεβαίωσε ότι είναι ανοιχτό και ανεξάρτητο κανάλι, ο κόσμος μάς ένιωσε δίπλα του σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία. Ηταν μια μεγάλη στιγμή που επιβεβαίωσε τις αρχές και τις αξίες μας. Γι’ αυτό και οι πολίτες επιβράβευσαν τις προσπάθειές μας» είπε και απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκαθάρισε ότι «το Open δεν πωλείται». Μάλιστα, όπως τόνισε, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μια επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 ευρώ» σχολίασε.

Τέλος, διέψευσε με χιούμορ όλες τις εικασίες για δήθεν προβλήματα με την υγεία του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρωσική παροιμία για όσους τον πολεμούν με όλους τους τρόπους και διακινούν αυτές τις φήμες, λέγοντας: «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους».

Παράλληλα τόνισε: «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Αρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα