Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα από κυβέρνηση και υπουργούς

«Νέα αρχή με ψέματα»

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με επίκεντρο όσα είπε στη συνέντευξή του για τη μεσαία τάξη, εξαπέλυσε η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ενώ κι άλλοι υπουργοί απάντησαν σε όσα εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα» είπε ο κ. Οικονόμου και υπογράμμισε: «Όσον αφορά τις εκλογές, η προσωπική του αγωνία βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή. Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά τον χρόνο μέχρι τις εκλογές – εμείς αξιοποιούμε».

Σκληρή ήταν η απάντηση και του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, που τον κατηγόρησε ότι έχει κάνει το ψέμα επιστήμη και, επειδή το χρησιμοποιεί κατ’ επάγγελμα, είναι θέμα δημοκρατίας. Σύμφωνα με την παρέμβαση του υπουργού, ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα σχεδόν για όλα τα θέματα που χειρίσθηκε και χειρίζεται ο ίδιος ως υπουργός (τις αυξήσεις της τιμής του ρεύματος, τον νόμο για το περιβάλλον, τον εργασιακό νόμο, τις καθυστερήσεις στις συντάξεις, το νέο σύστημα για τις επικουρικές συντάξεις των νέων).

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσει αν θα γίνει ένα στοιχειωδώς υπεύθυνο κόμμα, με το οποίο θα μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί στη βάση προτάσεων και πραγματικών γεγονότων, ή αν θα παραμείνει συνώνυμο της τοξικότητας και του ψεύδους» υπογράμμισε.

Απάντηση στον κ. Τσίπρα έδωσε και η υπουργός Παιδείας μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου της. «Μια υπεύθυνη αντιπολίτευση θα στήριζε τις αλλαγές που συντελούνται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα και προσφέρουν προοπτική ζωής στα παιδιά μας» αναφέρει και καταλήγει: «Αντί γι’ αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκλωβισμένος σε παρωχημένες, ιδεοληπτικές αντιλήψεις, δίνει υποσχέσεις γνωρίζοντας ότι αυτές δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Παραμένει προσκολλημένος σε πρακτικές που αποδοκιμάζει η κοινωνία. Η “Νέα Αρχή” του κυρίου Τσίπρα συνιστά επιστροφή στο χειρότερο παρελθόν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα