Ο Φουρθιώτης βγάζει στη «σέντρα» Μηταράκη, Βορίδη, Ρωμανό, Κυρανάκη, Στρατινάκη και απειλεί με νέες αποκαλύψεις

Υπουργικό Συμβούλιο έχει ο Μένιος

Ο Μένιος Φουρθιώτης… γλεντάει την κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του… αγρόν αγοράζουν! Ο υπόδικος παρουσιαστής, με αλλεπάλληλες δημοσιοποιήσεις τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων, εκθέτει τη μισή κυβέρνηση, με την οποία, ως αποδεικνύεται, είχε επαφές.

Μετά την αρχική εμπλοκή του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και στη συνέχεια του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκου Ρωμανού, ο παρουσιαστής, λίγο μετά την ομιλία του κ. Γεραπετρίτη στη Βουλή, προχώρησε σε επιπλέον αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κοινοποιώντας θερμά μηνύματα με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα, προαναγγέλλει και αποκάλυψη οικονομικής συναλλαγής που είχε με στέλεχος της κυβέρνησης, καθώς και προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του υπουργού Επικρατείας.

Στα μηνύματα που δημοσιοποιεί ο Φουρθιώτης δείχνει να επικοινωνεί με τον Νότη Μηταράκη -ο οποίος «βγάζει στη σέντρα» τον Γιάννη Βρούτση-, με τον Μάκη Βορίδη, με τη Σοφία Βούλτεψη, με τον Νίκο Ρωμανό -ο οποίος τον συμβουλεύει για το περιεχόμενο της εκπομπής του-, με τον Κώστα Κυρανάκη -με ιδιαίτερη οικειότητα-, με τον Κώστα Καραγκούνη και με τη γενική γραμματέα του υπουργείου Εργασίας κυρία Στρατινάκη. Μάλιστα, ο παρουσιαστής κατηγορεί τον κ. Γεραπετρίτη για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

«Εγώ είχα πρόβλημα με τον πρώην υπουργό, κ. Βρούτση; Γιατί από τα SMS άλλος ΝΥΝ υπουργός έβριζε τον πρώην υπουργό και όχι εγώ!» γράφει σε μια από τις νέες αναρτήσεις του ο υπόδικος παρουσιαστής, δημοσιεύοντας SMS με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη. Αυτός, ερωτώμενος από τον Μένιο Φουρθιώτη αν έχει σχέσεις με τον Γιάννη Βρούτση, γράφει: «Τις χειρότερες. Σφαγμένοι. Ούτε καλημέρα. Γι’ αυτό έφυγα από εκεί».

Στον Κώστα Καραγκούνη, με τη δικηγορική του ιδιότητα, φέρεται ότι είχε καταβάλει και χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα, του έδωσε 3.720 ευρώ με αιτιολογία «Γραμμάτιο δίκης Μένιου Φουρθιώτη 6/11/2020». Ο Κώστας Καραγκούνης, όταν είδε ότι μπήκαν τα λεφτά, απάντησε: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ανταπόκριση. Φιλιά!»

Ο κ. Βορίδης, ύστερα από συνομιλία με τον Φουρθιώτη, του απαντά: «Ευχαριστώ, Μένιο, να είσαι καλά». Ο Μένιος Φουρθιώτης σημειώνει, εξάλλου: «Επειδή δεν γνωριζόμαστε με κανέναν, λίγα ακόμα SMS με Μηταράκη, Βούλτεψη, Καραγκούνη, Καππάτο, Χαρδαλιά, Σκρέκα, Στρατινάκη και έρχονται και αλλά! ΥΣ.: Aπλά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά, αλλά για κάποιον από όλους είχα και οικονομικές συναλλαγές».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα