Πόρτα Ανδρουλάκη σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ.

«Πόρτα» στη Ν.Δ. και ταυτόχρονο άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζοντας: «Σωσίβιο σε κυβέρνηση που βυθίζεται εγώ δεν πρόκειται να δώσω». Στόχος του, διευκρίνισε, είναι «ο σχηματισμός σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης».

Η στάση του προκάλεσε την οξεία απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος σχολίασε: «Ο κ. Ανδρουλάκης απέκλεισε ξεκάθαρα τη συνεργασία με όποιον δεν ασπάζεται τη σοσιαλδημοκρατία. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η δική του εκδοχή της αξιόπιστης απάντησης στις κρίσεις που ζούμε περνάει μέσα από τη συνεργασία με τον κ. Τσίπρα».

Οι δηλώσεις του Ανδρουλάκη σε ημερίδα ακολούθησαν τις αναφορές Μητσοτάκη, ο οποίος, υπό το βάρος της δημοσκοπικής υποχώρησης, εγκατέλειψε την αυτάρεσκη γραμμή της αυτοδυναμίας και χτύπησε δειλά την πόρτα του ΚΙΝ.ΑΛ. προτείνοντας -χωρίς να την κατονομάζει- μετεκλογική σύμπλευση. «Του κ. Μητσοτάκη δεν του βγαίνουν τα κουκιά και τώρα αλλάζει στρατηγική. Πρόκειται για τα προσωπικά του αδιέξοδα» σχολίασε ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα