ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: Μυστήριο με τρίτο προστατευόμενο μάρτυρα!

Έχει την κωδική ονομασία «Ευθυμία Παπανικολάου», αποκάλυψε ο δικηγόρος της Γιάννας Παπαδάκου

Την αποκάλυψη πως υπάρχει και τρίτη προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Ευθυμία Παπανικολάου», η οποία κατέθεσε για το σκάνδαλο Novartis, έκανε σε ανακοίνωσή του ο Ιπποκράτης Μυλωνάς, δικηγόρος της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου.

Για αυτήν όμως τη μάρτυρα, όπως αναφέρει ο δικηγόρος, δεν υπάρχει ο ισχυρισμός ότι η μαρτυρία της είναι κατασκευασμένη. «Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες (δηλαδή, τους ‌“Αικατερίνη Κελέση” και “Μάξιμο Σαράφη”), οι οποίοι κατά το κατηγορητήριο της κυρίας ανακρίτριας είναι κατασκευασμένοι. Ωστόσο, από το αναφερθέν, πρόσφατο υπ’ αριθ. 608/2022 βούλευμα προκύπτει σαφώς ότι υπάρχει και τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας, που φέρει την πλασματική ονομασία “Ευθυμία Παπανικολάου”» αναφέρει ο κ. Μυλωνάς.

Ο δικηγόρος της κυρίας Παπαδάκου στη συνέχεια της ανακοίνωσής του ζητά την επισύναψη στη δικογραφία όλων των καταθέσεων που έχει δώσει αυτή η τρίτη προστατευόμενη μάρτυρας, καθώς η ύπαρξή της κλονίζει σοβαρά την κατηγορία ότι «οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η κυρία Παπαδάκου, ήθελαν να βλάψουν τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στην παρούσα δικογραφία».

Ο Ιπποκράτης Μυλωνάς εξαπολύει, όπως είναι επόμενο, σφοδρή επίθεση στην κυρία Αλεβιζοπούλου για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis, αναφέροντας πως «έσπευσε να περατώσει την κύρια ανάκριση για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου – Novartis, γνωστοποιώντας στις 26/05/2022 το πέρας αυτής και καλώντας τους συνηγόρους υπεράσπισης να λάβουν γνώση της δικογραφίας και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους μέχρι τις 15.00 της επόμενης ημέρας!

Πρόκειται για μια καταφανώς ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ενέργεια της κυρίας ανακρίτριας, η οποία έγινε σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία είχε κλονιστεί σφόδρα η εκδοχή της κυρίας ανακρίτριας, που είχε καταγραφεί στα κατηγορητήρια που αυτή συνέταξε».

Υπογραμμίζει, τέλος, πως «οι ανωτέρω επιλογές της κυρίας ανακρίτριας πλήττουν βαρύτατα την αμεροληψία της και αποδεικνύουν την εκ μέρους της παραβίαση των αναφερθεισών δικονομικών διατάξεων και, το χειρότερο, αδιαφορία για την αναζήτηση της ουσιαστικής αλήθειας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα