Αυτοεξευτελισμός: Πήρε πίσω τη συγγνώμη για τη Novartis!

Ο Άδωνις ενώ παραδέχτηκε στο Action 24 ότι δεν υπάρχει σκευωρία, έπειτα στο Kontra και στην ΕΡΤ άρχισε τις… κωλοτούμπες

Από όπου και αν τον πιάσεις, ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της κωλοτούμπας και του απόλυτου εξευτελισμού! Δεν διστάζει να διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό με την ίδια ευκολία που διαλαλεί την πραμάτεια του με βιβλία και… νανογιλέκα για να τα πουλήσει.

Ενώ προχθές, στο Action24, όλος ο κόσμος τον άκουσε να ζητά συγγνώμη για τα περί σκευωρίας Novartis και να λέει ότι η Δικαιοσύνη αποφάσισε πως «δεν υπάρχει σκευωρία, πάμε παρακάτω», λίγες ώρες αργότερα είχε το θράσος, μιλώντας στο Kontra και στην ΕΡΤ, να πει ότι ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη. Χαρακτήρισε παράλογη την απόφαση του βουλεύματος και υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει ποτέ συγγνώμη από τους συκοφάντες του. Όμως, μόνο τον εαυτό του διέψευσε, καθώς οι δηλώσεις του είναι ξεκάθαρες.

Επίσης, είναι φανερό ότι πρέπει να δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από μεγαλοστελέχη της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη «συγγνώμη» και την παραδοχή ότι δεν υπάρχει σκευωρία Novartis. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με παραληρηματικό τρόπο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στους ανώτατους δικαστές, λέγοντας ότι «στη δημοκρατία όλοι κρίνονται, και οι δικαστές γι’ αυτά που γράφουν, και ο καθένας αποφασίζει πώς θέλει να τελειώσει την καριέρα του, σε ντροπή ή σε τιμή».

«Πέταξαν, για λόγους που οι σοφοί μας δικαστές έκριναν, 50.000 σελίδες δικογραφίας στα σκουπίδια και είπαν ότι οι δύο συνάδελφοί τους, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, δεν ήξεραν τι έγραφαν…» Μάλιστα, σαν σε παραλήρημα, είπε ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος «τα έχει χαμένα»!

Θυμίζουμε στον κ. Γεωργιάδη ότι προχθές το βράδυ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, παραδέχθηκε πως «αποσύρονται τα της σκευωρίας, αφού πλέον η Δικαιοσύνη αποφάσισε», και τόνισε πως «για μένα έχει τελειώσει η υπόθεση – οι δημοσιογράφοι είναι αθώοι».

Ας διαβάσει τον διάλογο που είχε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη:

Δημ.: «Αφού λέτε ότι σέβεστε την υπόθεση της Δικαιοσύνης, θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη για τα περί σκευωρίας;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ως προς τη σκευωρία, ασφαλώς. Αποσύρονται, αφού αποφάνθηκε έτσι η Δικαιοσύνη».

Δημ.: «Θα πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη και για τους δημοσιογράφους για τους οποίους είχαν ακουστεί βαριές κατηγορίες στη Βουλή;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Από την ώρα που αμετάκλητα και τελεσίδικα η ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε, για μένα έχει τελειώσει. Είναι αθώοι».

Δημ.: «Θα τους ζητήσετε συγγνώμη;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν χρειάζεται να τους ζητήσουμε συγγνώμη – αποσύρονται όλα. Είναι σαν να λες στον ανακριτή ότι ζητήσαμε συγγνώμη».

Δημ.: «Αρα δεν υπάρχει σκευωρία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα. Ούτε για τους δημοσιογράφους».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Έληξε, πάμε παρακάτω».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα