Ο Αδωνις δίνει οδηγίες… νοθείας των καυσίμων!

Ο υπουργός εξήγησε με το νι και με το σίγμα πώς οι επιτήδειοι θα περνούν όσους ελέγχους γίνονται!

Εναν «οδηγό» νοθείας για όσους θέλουν να «νερώσουν» τη βενζίνη και να τη βγάζουν χωρίς ποινικές και διοικητικές συνέπειες έδωσε χθες μέσω του Σκάι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάθε μέρα, με το σπαθί του, κερδίζει τον τίτλο του υπουργού Δημοσίων Θεαμάτων. (Με το υπουργείο Ανάπτυξης, ως γνωστόν, μετά το «κόντεμα» του πρωθυπουργού, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις και αρμοδιότητες. Μια υπογραφή και πολύ είναι…).

«Η νοθεία στα καύσιμα πια γίνεται με πολύ εξελιγμένο τεχνικά τρόπο. Πρέπει να έχει πάνω από 50% νοθεία για να το πιάσουν οι τεχνικοί μας έλεγχοι. Αρα, αν κάνεις 40% νοθεία, δεν το πιάνουν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η τεχνολογία της νοθείας εξελίσσεται γρηγορότερα από την τεχνολογία του κράτους» είπε με ύποπτο χαμόγελο και την ευχέρεια που έχει να προσβάλλει τη νοημοσύνη και το φιλότιμο των πολιτών!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! Κάθε… καλοπροαίρετος πρατηριούχος καυσίμων μπορεί να νοθεύει τα καύσιμα μέχρι 50% και θα έχει εξασφαλισμένη ασυλία, αφού, σύμφωνα με τον απίθανο υπουργό, δεν θα τον εντοπίζει κανένας έλεγχος. Από αυτούς τους έτσι κι αλλιώς ελάχιστους που κάνει το υπουργείο του Αδ. Γεωργιάδη…

Οσο γι’ αυτό που είπε, «ξύλο να χτυπήσω, γιατί όλα εξαρτώνται από το διεθνές περιβάλλον σε αυτόν τον τομέα, άρα είμαστε πολύ ευάλωτοι, αλλά πάντως η τιμή αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερη από ό,τι ήταν πριν από μερικές εβδομάδες», τα σχόλια περιττεύουν. Αυτή η πολιτική καρικατούρα, χαρακτηρισμένος «καραγκιόζης» με δικαστική απόφαση, όπως σημειώνουν οι αντίπαλοί του, είχε δηλώσει ότι, αν εξαιρέσει κανείς τους φόρους, η Ελλάδα με 2,5 ευρώ το λίτρο στη βενζίνη έχει τα φθηνότερα καύσιμα στην Ευρώπη! «Με τους φόρους είμαστε στην 4η θέση, αλλά εκεί ήμασταν πάντα, ποτέ δεν ήμασταν σε χαμηλότερη, έχουμε υψηλούς φόρους στα καύσιμα από τη δεκαετία του 1990, δεν είναι καινούργιο αυτό» έχει πει απαθώς. Γιατί δεν μειώνει τους φόρους; Για να μην ευνοηθούν, όπως δικαιολογήθηκε, οι κάτοχοι Πόρσε και άλλων Ι.Χ πολυτελείας… Φαίνεται πως από το πολύ «βζιιιιν» της ανάπτυξης που υποσχόταν κάτι έχει ξεκουρδιστεί…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα