Κόντρα βουλευτή με αστυνομικούς στα Χανιά

Τον κατηγορούν ότι τους απείλησε με μετάθεση, όταν τον σταμάτησαν. Αθλιότητες καταγγέλλει ο Ν. Ηγουμενίδης

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη και στην Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εξαιτίας της καταγγελίας της ένωσης πως, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν τον βουλευτή για παράνομη προσπέραση, εκείνος αντέδρασε, απειλώντας τους με μετάθεση.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι προχώρησε σε απειλές και καταγγέλλει διαστρέβλωση των γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον όσα καταλογίζουν στον βουλευτή οι αστυνομικοί ευσταθούν, θα πρόκειται για ακόμη μία αλαζονική συμπεριφορά από μέλος της εθνικής αντιπροσωπίας.

Ολα άρχισαν με την ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, οι οποίοι κατήγγειλαν τη συμπεριφορά βουλευτή, τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασαν, κατά τη διάρκεια ελέγχου στον ΒΟΑΚ. Αυτό που υποστηρίζει η ένωση είναι πως το βουλευτικό όχημα προχώρησε σε απανωτές παράνομες προσπεράσεις και πως ο βουλευτής κατά τη διάρκεια του ελέγχου «όχι μόνο δεν αποδέχτηκε το πρόστιμο ως όφειλε, αλλά, θυμίζοντας άλλες εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, άρχισε να απειλεί τους συναδέλφους μας».

Η ίδια αναφέρει πως ο διοικητής της υπηρεσίας Νίκος Ξανθουλάκης δέχτηκε τηλεφώνημα για το εν λόγω περιστατικό και απειλήθηκαν τόσο αυτός όσο και αστυνομικοί της υπηρεσίας του με μετάθεση.

Από την άλλη, ο Νίκος Ηγουμενίδης, με δήλωσή του, παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των γεγονότων. Ισχυρίζεται πως του αφαίρεσαν τις πινακίδες επειδή πάτησε διπλή διαχωριστική γραμμή και επειδή δεν έφερε μαζί του την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, παρότι ο ίδιος επέδειξε φωτοαντίγραφο, καθώς αυτό το έγγραφο του έχει χορηγήσει η Βουλή.

«Υπέβαλα τις ενστάσεις μου, αναφέροντάς του ότι μπορούν άμεσα από το σύστημα να εξακριβώσουν την αλήθεια των λεγομένων μου για το όχημα, όμως αντιλήφθηκα ότι ήταν προαποφασισμένη η στάση τους από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την ιδιότητά μου και μίλησαν στο τηλέφωνο» αναφέρει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώνοντας «οργισμένος» για την ανακοίνωση της ένωσης, υποστηρίζοντας πως δεν απείλησε τους αστυνομικούς και πως δεν γνωρίζει τον διοικητή της υπηρεσίας. Μιλά, μάλιστα, για «αθλιότητες» και για «προσωπικές διώξεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα