Ο Γιάννης Οικονόμου «άδειασε» τον Παπασταύρου των «ειδικών αποστολών»

Επί ξύλου κρεμάμενο άφησε τον Σταύρο Παπασταύρου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση της «δημοκρατίας» σχετικά με τους «ρόλους» που -από ό,τι φαίνεται- ο ίδιος διαφημίζει ότι έχει αναλάβει… πέριξ του πρωθυπουργού και εντός του Μαξίμου.

«Ο κ. Παπασταύρου δεν γνωρίζω να έχει κάποια επίσημη ιδιότητα. Συνομιλεί με τον πρωθυπουργό και με πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» είπε επακριβώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαψεύδοντας όσα το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί σε φιλοκυβερνητικά μέσα περί «ειδικών αποστολών», επενδύσεων και λοιπών ιστοριών, που -όπως αποδεικνύεται- είναι για «αγρίους». Ή τουλάχιστον για αλλοδαπούς, στους οποίους πωλούνται φούμαρα όχι για να εξυπηρετηθούν κυβερνητικοί σχεδιασμοί, αλλά μάλλον προσωπικά οικονομικά συμφέροντα.

Επί της ουσίας, δηλαδή, ο κ. Οικονόμου το μόνο που είπε είναι ότι του Σταύρου Παπασταύρου του… μιλάνε, αλλά δεν έχουν ουδεμία διάθεση να τον «φορτωθούν».

Εκτεθειμένος, πάντως, δεν μένει μόνο ο ίδιος ο Σταύρος Παπασταύρου, αλλά και τα ΜΜΕ τα οποία φιλοξενούσαν τις «φήμες» περί ανάληψης αυτών των «σημαντικών ρόλων» του κ. Παπασταύρου στο Μέγαρο Μαξίμου. Ίσως στο μέλλον θα πρέπει να είναι πιο… καχύποπτοι στις αιτιάσεις που διατυπώνονται από ανθρώπους που έχουν συμφέρον να αυτοπαρουσιάζονται «εντός εκτός και επί τα αυτά».

Όσον αφορά το χθεσινό, αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» για την εμπλοκή του Σταύρου Παπασταύρου σε δικογραφίες διαμάχης μεταξύ μεγάλων διεθνών ομίλων ορυχείων και εμπορίας διάφορων ορυκτών και διαμαντιών, ο Γιάννης Οικονόμου επικαλέστηκε… άγνοια, κάνοντας απλά μια γενική τοποθέτηση περί «στοχοποίησης» του Παπασταύρου από την προηγούμενη κυβέρνηση, ίσως ίσα ίσα για να «βγάλει την υποχρέωση»: «Ο κ. Παπασταύρου έχει αντιμετωπίσει σειρά δικαστικών περιπετειών, εξαιτίας της στοχοποίησής του από την προηγούμενη κυβέρνηση, περισσότερες από τις οποίες έχουν καταλήξει χωρίς κάποιο πρόβλημα για τον ίδιο. Δεν γνωρίζω αν έχει κάποιες άλλες σε εκκρεμότητα. Δεν το γνωρίζω αυτό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα