Ωμή πρόκληση! Παρέλαση 20 Τούρκων βουλευτών στην Ξάνθη

Πέρασαν τα σύνορα με πούλμαν, προσκύνησαν τον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε και έφυγαν για τα Σκόπια

«Πάρτι» κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη και ειδικότερα στην Ξάνθη, αλλά η κυβέρνηση βρίσκεται στον δικό της κόσμο, κι έτσι χθες πέρασαν τα σύνορα, με πούλμαν, ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης και 20 βουλευτές της Τουρκίας που πήγαν στα νεκροταφεία της Ξάνθης για να προσκυνήσουν τον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε και ακολούθως έκαναν βόλτες στο κέντρο της πόλης με τον νέο ψευτομουφτή Μουσταφά Τράμπα.

Απίστευτες σκηνές έζησαν οι κάτοικοι της Ξάνθης. τη στιγμή που γίνεται χαμός στον ΟΗΕ με τις δήθεν καταγγελίες του Ερντογάν, αυτός στέλνει στην πατρίδα μας τους βουλευτές του να προκαλέσουν, να γίνει προφανώς κάποιο επεισόδιο από κάποιον θερμόαιμο συμπατριώτη μας και να το χρησιμοποιήσει ως ακόμη ένα «όπλο» προπαγάνδας της Τουρκίας.

Παρόντες στο χθεσινό «τουρκικό σόου» σε ελληνικό έδαφος, ο δήμαρχος Μύκης Ξάνθης Δελή Χουσεΐν, ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, όπως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, φυσικά ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής και ο πρόεδρος της τουρκικής ένωσης Ξάνθης, στα γραφεία της οποίας κατευθύνθηκαν όλοι, μετά το προσκύνημα στον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε.

Μίλησαν, μάλιστα, σε όλους τους παρισταμένους, ενώ έγιναν δύο «υποδοχές», η πρώτη κάτω από τα γραφεία της Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης και η δεύτερη κάτω από το γραφείο του ψευτομουφτή Τράμπα, τον οποίο επισκέφθηκαν αμέσως μετά.

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία τους στην Ξάνθη, μπήκαν και πάλι στο πούλμαν, σαν να βρίσκονται στην Αγκυρα ή στην Κωνσταντινούπολη, με μια εξαιρετική άνεση, και ξεκίνησαν για να πάνε στα Σκόπια!

Στόχος τους, να περάσουν το μήνυμα ότι οργανώνουν σε όλα τα Βαλκάνια δήθεν φιλανθρωπίες, μοιράζουν ρούχα, λεφτά και περνούν το μήνυμα «Η Τουρκία είναι η μαμά πατρίδα στα Βαλκάνια, εμείς θα σας στηρίξουμε».

Το ερώτημα είναι γιατί κανένας από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης δεν παρεμβαίνει για να «φρενάρει» τις δραστηριότητες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, που παίζει παιχνίδι σαφώς υπέρ της Τουρκίας σε ελληνικό έδαφος, και αφήνουν ανεξέλεγκτα τους Τούρκους να κόβουν βόλτες στους δρόμους, να οδηγούν τα παιδιά των Πομάκων σε τουρκικά σχολεία, και όχι στα δημόσια ελληνικά, προκειμένου να τα κάνουν γενίτσαρους και φυσικά σιγά σιγά να οργανώσουν ένα ανθελληνικό μένος μέσα στην ίδια την πατρίδα μας.

Η ελληνική κυβέρνηση σε όλα αυτά είναι παντελώς απούσα και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα