Ηχηρό άδειασμα του Κυρανάκη από τον Οικονόμου

Το ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ άδειασμα που επιφύλασσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη αποκαλύπτει το πρόβλημα που υπάρχει στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος με βουλευτές που, βλέποντας τις εκλογές να πλησιάζουν, αισθάνονται την ανάγκη να διαφοροποιηθούν από κεντρικές επιλογές της ή ολιγωρίες που αισθάνονται ότι τους αφήνουν εκτεθειμένους.

Σηκώνοντας το «γάντι» που πέταξε χθες ο νεαρός βουλευτής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τού καταλόγισε «προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων», ενώ συνέχισε κάνοντας λόγο για «εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο, εν προκειμένω στην υπουργό Παιδείας, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη». Δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε, υπογραμμίζοντας ότι αυτή «δεν είναι μια συμπεριφορά που αρμόζει, που ταιριάζει σε βουλευτές της παράταξής μας και που αδικεί το έργο και τη δουλειά, την πολύ σημαντική δουλειά, που έχει γίνει στους τομείς αυτούς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φυσικά απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει «όλο το προηγούμενο διάστημα ότι έχει σχέδιο, ότι έχει βούληση και ότι πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα στο κομμάτι αναβάθμισης της Ανώτατης Εκπαίδευσης του δημόσιου πανεπιστημίου, αλλά και στο κομμάτι που έχει να κάνει με την ασφάλεια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής του Νότιου Τομέα γίνεται στόχος τέτοιων επικριτικών δηλώσεων και μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, στο παρελθόν τού είχε επιβληθεί σιωπητήριο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάτι όμως που, από ό,τι φαίνεται, δεν τον εμπόδισε να διατυπώσει τη διαφοροποίησή του σε αυτό το τόσο κρίσιμο για τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας ζήτημα της ασφάλειας στα ΑΕΙ.

Με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη συμφώνησε πάντως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Συγκεκριμένα, αφού διάβασε το πρώτο σκέλος της ανάρτησης, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε στη Βουλή: «Και δικός σας βουλευτής αναφέρθηκε στο μπάχαλο το πανεπιστημιακό. Γι’ αυτό σας λέμε ότι είστε λόγια. Διατηρείτε το θέμα ανοιχτό με το μπάχαλο στα πανεπιστήμια και φτιάξαμε μία πανεπιστημιακή αστυνομία που τη φυλάνε τα ΜΑΤ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα