Επίθεση Μάνου στην κυβέρνηση για Siemens αλλά και Novartis

Με άκρως δηκτικό τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Στέφανος Μάνος τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης για τις υποθέσεις Siemens και Novartis που προκάλεσαν αγανάκτηση στο πανελλήνιο.

Επανερχόμενος στα ζητήματα αυτά, που είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα ήθελαν με πάθος να… ξεχαστούν, ο Στέφανος Μάνος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Τόσο στην περίπτωση της Siemens όσο και της Novartis δεν αμφισβητείται το γεγονός ότι διακινήθηκαν μαύρα χρήματα που δόθηκαν σε μίζες. Η Δικαιοσύνη “κατάφερε” μετά από χρόνια να αθωώσει όλους τους εμπλεκομένους!!! Θα περίμενα από την κυβέρνηση μια σοβαρή δήλωση σε ό,τι αφορά την κατάσταση της Δικαιοσύνης». Ανάρτηση που σαφώς απηχεί τα αισθήματα μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, που ακούει για εκατομμύρια που διακινούνται παρανόμως και βλέπει τελικά όλους τους εμπλεκομένους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να βγαίνουν… λάδι.

Τώρα, όσον αφορά την προσμονή του για κάποια παρέμβαση της κυβέρνησης όσον αφορά την κατάσταση της Δικαιοσύνης, δεν θα μπορούσε κανείς παρά να υποθέσει ότι πρόκειται για κάποιου είδους «ρητορική προσμονή», που έχει σκοπό να υποδείξει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Διότι αποτελεί χίμαιρα να πιστεύει κανείς ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις της Δικαιοσύνης, που αφορούσαν και πολιτικά πρόσωπα, ελήφθησαν δίχως να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση.

Η πρόκληση πάντως του Στέφανου Μάνου έχει τη δική της σημασία, αφού προέρχεται από ένα πρόσωπο που έχει θητεύσει σε κυβερνητικές θέσεις και γνωρίζει ίσως καλύτερα από πολλούς πολίτες το μωσαϊκό συμφερόντων που επηρεάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα