Πιέζεται ο Βελόπουλος να συναινέσει στο πραξικόπημα κατά του Ράμμου της ΑΔΑΕ

ΑΔΑΕ: Σκοτεινές μεθοδεύσεις

Νέες μεθοδεύσεις προκειμένου να μην πέσει φως στην υπόθεση των παρακολουθήσεων βρίσκονται στα σκαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προσεχείς ημέρες συνεδριάζει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να αποφασίσει για την αντικατάσταση των μελών των Ανεξάρτητων Αρχών που έχει λήξει η θητεία τους. Μεταξύ των Αρχών βρίσκεται και η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η γνωστή σε όλους ΑΔΑΕ, η οποία ασχολείται με την υπόθεση των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.

Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως η κυβέρνηση απεργάζεται σχέδιο αντικατάστασης των τωρινών τριών μελών με ημετέρους προκειμένου να μπει φρένο στο έργο της ΑΔΑΕ και να ελεγχθεί εμμέσως η προσπάθεια του επικεφαλής της Αρχής Χρήστου Ράμμου (φωτό) να ανακαλύψει την αλήθεια για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή ο κ. Ράμμος έχει αντιταχθεί στην προσπάθεια της πλειοψηφίας να συσκοτίσει, τασσόμενος, ανάμεσα στα άλλα, κατά του απορρήτου.

Σημειωτέον πως για να «περάσει» η αντικατάσταση των μελών της ΑΔΑΕ από τη Βουλή απαιτείται πλειοψηφία 3/5. Δεδομένης της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. αναζητεί σύμμαχο στα μικρότερα κόμματα. Πληροφορίες τη θέλουν να έχει χτυπήσει την πόρτα του Κυριάκου Βελόπουλου της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη απαντήσει ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα