Κυβερνητικά στελέχη σε εκδήλωση του Σόρος

Παρέλαση υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών σε εκδήλωση οργάνωσης του γνωστού Τζορτζ Σόρος.

Ο λόγος για το σωματείο SolidarityNow, το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση των επικεφαλής του, «υποστηρίζει τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και με πίστη στην αξία και τη δύναμη της αλληλεγγύης» και έκλεισε την περασμένη Δευτέρα δέκα χρόνια λειτουργίας.

Στη σχετική εκδήλωση με τίτλο «10 χρόνια SolidarityNow in action», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρευρέθη σειρά κυβερνητικών στελεχών, που προφανώς δεν βρήκαν απολύτως τίποτα μεμπτό στην παρουσία τους. Ανάμεσά τους, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Μάλιστα, οι… εκλεκτοί προσκεκλημένοι του ιδρύματος του Ουγγροαμερικανοεβραίου κερδοσκόπου επενδυτή δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν χαμογελαστοί, σαν να μην τρέχει τίποτα, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την επέτειο του ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος.

Για την ιστορία, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του SolidarityNow, σκοπός της μη κυβερνητικής οργάνωσης είναι «να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των ευάλωτων συνανθρώπων μας, ώστε να ξαναχτίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και προοπτικές». Το «παρών» στην επίμαχη εκδήλωση έδωσαν επίσης ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, ο πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Χρήστος Ροζάκης και ο πρώτος Συνήγορος του Πολίτη στην Ελλάδα Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Σημειωτέον, ο Τζορτζ Σόρος -ως γνωστόν- επιχειρεί όλες αυτές τις δεκαετίες να περάσει τη δική του ατζέντα, προσεγγίζοντας Ελληνες πολιτικούς και χρηματοδοτώντας μη κυβερνητικές οργανώσεις και λογής λογής οργανισμούς με διάφορους σκοπούς. Κανείς δεν μπορεί εξάλλου να λησμονήσει και τις φιλοσκοπιανές κινήσεις του συστήματος Σόρος.

Αλλωστε και κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν, την περίοδο της ψήφισης της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, ο γιος του, Αλεξάντερ Σόρος, είχε συναντήσεις τόσο με τον Εντι Ράμα όσο και με τον Ζόραν Ζάεφ, οι οποίοι βεβαίως απροκάλυπτα ήγειραν αξιώσεις εις βάρος της Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα