Τα γυρίζει (τώρα) ο Παπαδόπουλος για την… τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

Ακόμα και στην Ελλάδα, αλλά σε μια άλλη εποχή, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές Μιχάλης Παπαδόπουλος (κεντρική φωτό) μετά το προχθεσινό φιάσκο -και μάλιστα on air-, με την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα, θα ήταν παρελθόν.

Το πιθανότερο σενάριο, μάλιστα, θα ήταν ο υπουργός να μην προλάβαινε να γυρίσει στην Αθήνα για να υποβάλει την παραίτησή του. Η ουσία, όμως, όπως έχει καταστεί σαφές, είναι έννοια που δεν ενδιαφέρει και πολύ το Μαξίμου. Το παν για τους επιτελάρχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποδεδειγμένα, πλέον, βρίσκονται σε πανικό, είναι να διασώσουν την επικοινωνιακή τους τακτική και μέσω αυτού να γλιτώσουν από τις ευθύνες που τους βαραίνουν για το έγκλημα των Τεμπών.

Ετσι, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, αντί παραίτησης, σύρθηκε χθες στα τηλεοπτικά πλατό της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε να δώσει εξηγήσεις και να διασώσει το βατερλό που προκάλεσε. Το βάρος όμως της απίστευτης διάψευσης που είχε δεχθεί από τον εργαζόμενο και μάλιστα σε τηλεοπτική μετάδοση ήταν τόσο μεγάλο, που τα έκανε ακόμα χειρότερα, γελοιοποιώντας τον εαυτό του αλλά και την κυβέρνηση ακόμα μία φορά.

Συγκεκριμένα, χθες, ο υφυπουργός αναγκάστηκε να διαψεύσει το βίντεο και τον ίδιο του τον εαυτό, λέγοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν είπε πως υπάρχει σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα. «Δεν είπαμε ποτέ ότι υπάρχει και λειτουργεί η τηλεδιοίκηση» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «αυτό που έχουμε πει είναι ότι η κεντρική τηλεδιοίκηση θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του ’23».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, αυτό το προσβλητικό παιχνίδι λέξεων και εννοιών, ο κ. Παπαδόπουλος αναγκάστηκε να αυτοδιασυρθεί για δεύτερη φορά, τονίζοντας πως «σήμερα στη Λάρισα υπάρχει στο σταθμαρχείο ο πίνακας χειρισμού, ο οποίος έχει τη δυνατότητα οπτικού ελέγχου και αυτόματης χάραξης». Κοινώς, ο υπουργός υιοθέτησε τους ισχυρισμούς των εργαζομένων και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, που λένε πως το συγκεκριμένο σύστημα δίνει ορατότητα 3 έως 5,5 χιλιομέτρων.

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο που δείχνει και την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα είναι πως στον Μιχάλη Παπαδόπουλο έχει ανατεθεί από το Μαξίμου ο χειρισμός όλων των θεμάτων του τομέα μεταφορών που δεν είχε μέχρι σήμερα. Είναι αυτό που λέμε πως η αναστήλωση του σιδηρόδρομου είναι σε ασφαλή χέρια!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα