Αδιόρθωτοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου επιμένει να μην επεκταθεί ο φράχτης

Φαίνεται πλέον ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν «ανοιχτά» τα ελληνικά σύνορα στον Εβρο, για να μπορούν να… σουλατσάρουν ελεύθερα οι παράνομοι μετανάστες και να μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα με άνεση, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η ανακοίνωση που έβγαλε η Τοπική του Εβρου, ζητώντας να μη γίνει η επέκταση του φράχτη!

Την ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εβρου, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης κατασκευής.

Μάλιστα, αναφέρει διάφορα… φαιδρά, όπως το γνωστό ότι, αφού ο φράχτης δεν είναι πάνω στα σύνορα ακριβώς, σημαίνει ότι η περιοχή που απομένει γίνεται «γκρίζα», κάτι φυσικά που δεν ισχύει, αφού κανένας δεν έχει πει πως ο φράχτης αποτελεί το σύνορό μας με την Τουρκία.

Οπως, φυσικά, δεν θα μπορούσε να κατασκευαστεί φράχτης στη μέση του ποταμού Εβρου εκεί όπου άλλωστε βρίσκεται η συνοριογραμμή.

Ετσι, μετά την πρόταση του ευρωβουλευτή του Παπαδημούλη, να μη χρηματοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ενωση την κατασκευή του φράχτη στον Εβρο, έρχεται και ο ΣΥΡΙΖΑ Εβρου που, κόντρα στην συντριπτική πλειοψηφία των Εβριτών, δηλώνει αντίθετος στην επέκτασή του.

«Ο ανήξερος και μειωμένης ευθύνης πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Εβρου στις επικείμενες εκλογές της 21/5, στο πλαίσιο μιας ακόμη κακοστημένης προεκλογικής φιέστας – περιοδείας του στον Εβρο, ξαναθυμήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 31/3/2021 τον προσφιλή ρόλο του αποκλειστικού προστάτη των συνόρων και του Διγενή Ακρίτα, ψαρεύοντας προεκλογικά στα θολά νερά της Ακροδεξιάς. Βολικά ξέχασε βέβαια να μας πει πως εδώ και καιρό και στο πλαίσιο της πολιτικής της Ε.Ε. και σε κορυφαίο επίπεδο, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου, είναι δεδομένη η πολιτική της μη χρηματοδότησης εξωτερικών εμποδίων – φρακτών, όπως αυτός του Εβρου, με ευρωπαϊκά κονδύλια. Με μόνες λαμπρές εξαιρέσεις στην ανωτέρω κοινά αποδεκτή ευρωπαϊκή πολιτική, τον κ. Μητσοτάκη, την Ιταλία της κυρίας Μελόνι και την Αυστρία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εβρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα