Καταγγελία-βόμβα κατά Γεωργούλη!

Προεκλογική βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο ευρωβουλευτής και γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης παραιτήθηκε από τη βουλευτική ασυλία του, καθώς και από μέλος του κόμματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει στην ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη βαρύτατες ηθικές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση προ τριετίας και χειροδικία εναντίον Ελληνίδας υπαλλήλου της Νομικής Υπηρεσίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την οποία κάποια στιγμή φέρεται ότι είχε σχέση. Σύμφωνα με δημοσιευμένες πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και εκ των στενών συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μόλις τα δυσάρεστα νέα κατέφθασαν στην Κουμουνδούρου, με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου ενημέρωσε ότι ο ευρωβουλευτής «τίθεται εκτός κόμματος» τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστεί η «σκοτεινή» για την ώρα υπόθεση. «Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση» τονίζεται.

Το όλο θέμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα από τη στιγμή που οι βελγικές Αρχές διαβίβασαν αίτημα διερεύνησης της υπόθεσης και άρσης της ασυλίας του στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, η οποία το παρέπεμψε χωρίς καθυστέρηση στην αρμόδια Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων. Εντός 15 το πολύ ημερών θα έχει βγει η απόφαση. Σύμφωνα δε με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ίσως προκύψουν και νέες καταγγελίες για τον ευρωβουλευτή.

«Ψεύδη και συκοφαντίες»

Ο ίδιος ο Γεωργούλης, σε μια προσπάθεια, όπως εξηγεί, να μη φέρει σε δύσκολη θέση την Κουμουνδούρου στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, επιχείρησε να προλάβει τον αρνητικό αντίκτυπο και με δήλωσή του παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη βουλευτική του ασυλία, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Δυστυχώς, ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν από τρία χρόνια. Απέναντι σε αυτή την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται -μάλλον όχι τυχαία- λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη Δικαιοσύνη για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας» δηλώνει στην ανακοίνωσή του.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. ζητά απαντήσεις και ρωτά: «Σε τι ακριβώς αφορά η καταγγελία; Εγινε σήμερα για πρώτη φορά; Ο κ. Γεωργούλης παραιτήθηκε, όπως λέει ο ίδιος, ή αποπέμφθηκε, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα