Ντροπή! Εστησε μουσαμάδες για τα Τέμπη

Αμετανόητος ψεύτης, αλαζόνας και ασεβής προς τους νεκρούς των Τεμπών εμφανίστηκε χθες για άλλη μια φορά ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού και εκτελών χρέη υπουργού Μεταφορών και Υποδομών επισκέφθηκε τη Λάρισα προκειμένου να στήσει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, το οποίο όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο, καθώς εκνευρίστηκε από το «θράσος» που είχαν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι θέλησαν να του κάνουν κανονικές ερωτήσεις.

Ο σοφός καθηγητής θέλησε να διαφημίσει τον υπό κατασκευή «υπερσύγχρονο πίνακα τηλεδιοίκησης», που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πιστή αντιγραφή των μουσαμάδων που εγκαινίαζε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ στο μετρό Θεσσαλονίκης. Η ουσιώδης διαφορά είναι ότι τότε μιλούσαμε για ανεκπλήρωτο δημόσιο έργο, ενώ τώρα για μια πολύνεκρη τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας.

Ο υπό κατασκευή πίνακας από μόνος του φανερώνει, επίσης, τη μεγάλη αντίφαση στο κυβερνητικό αφήγημα, καθώς ο κ. Γεραπετρίτης δεν κατάφερε να απαντήσει με πειστικότητα στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για το αν θα είχε αποφευχθεί το πολύνεκρο δυστύχημα εφόσον η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Δηλαδή, αν οι «άριστοι» της κυβέρνησης το είχαν επισκευάσει μετά την πυρκαγιά του Ιουλίου του 2019 – κάτι που κάνουν τώρα άρον άρον και υπόσχονται να ολοκληρώσουν σε λίγους μήνες.

Χαρακτηριστικό της αμετροέπειας του υπουργού Επικρατείας είναι επίσης το γεγονός ότι έχασε την ψυχραιμία του όταν του επισημάνθηκε πως -όπως εξάλλου επιβεβαιώθηκε και από το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που ο ίδιος διόρισε- αυτό που είχε απομείνει να λειτουργεί στον κομβικότατο σταθμό της Λάρισας ήταν ένας… ξεχαρβαλωμένος πίνακας, ο οποίος δεν είχε καν τη δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας των τρένων για 8 χιλιόμετρα, όπως επιμένει ο ίδιος να λέει, αλλά μετά βίας για 3 χιλιόμετρα.

Ο κ. Γεραπετρίτης έφτασε στο σημείο να υψώσει τη φωνή του στους δημοσιογράφους, κουνώντας το χέρι του και φωνάζοντας «τηλεδιοίκηση είναι αυτό, κύριε!». Συνέχισε δε το παραλήρημά του κάνοντας παρατηρήσεις για το ύφος των ερωτήσεων, αρνήθηκε να απαντήσει σε όσες δεν του άρεσαν, χαρακτηρίζοντάς τις «τοποθετήσεις», και αποχώρησε από τη θεσσαλική πρωτεύουσα κακήν κακώς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα