Έγκυρες πηγές: Γιατί δημοφιλείς υπουργοί δεν ήθελαν τόσο ευρεία νίκη Μητσοτάκη

➜ Επρεπε να δείτε από κοντά μέσα στα στούντιο των τηλεοπτικών σταθμών το πρόσωπο ορισμένων υπουργών του κυρίου Μητσοτάκη, όταν άρχισε να συνειδητοποιείται το ύψος της διαφοράς. Η έκπληξη ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Και παρά τον θρίαμβο, δεν έδιναν την εντύπωση ότι ήσαν απολύτως ευτυχείς. Ίσως γιατί φοβούνται ότι μπορεί να μειωθεί ο ρόλος τους. Αν το αποτέλεσμα επιβεβαιωθεί και στον δεύτερο γύρο και δεν έχουμε μεταβολές στους συσχετισμούς, θα ζήσουμε δράματα κατά τη συγκρότηση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

➜ 42.000 σταυρούς έλαβε στον δύσκολο Βόρειο Τομέα η Ζωή Ράπτη (κεντρική φωτό). Οσες ακριβώς και ο κάποτε σύζυγός της Μάκης Βορίδης στο υπόλοιπο Αττικής.

➜ «Γνωρίζαμε, αλλά δεν λέγαμε» λένε τώρα οι δημοσκόποι, κατόπιν εορτής. Πολύ αργά για δάκρυα, Στέλλα. Καλύτερα να μη μιλάτε, γιατί το κάνετε χειρότερο.

Κ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα